GRATIS Webinar | Ziekteverzuim voorkomen met de Brain&Mind aanpak®

Kennis van de werking van het brein een must voor benadering ziekteverzuim

webinar ziekteverzuim

Managers en bedrijven doen onbewust dingen die zorgen voor een (hoog) ziekteverzuim. Brain&Mind aanpak geeft je praktische tools hoe het ook anders kan.

Wat is de Brain&Mind aanpak?

Bij de Brain&Mind aanpak® gebruik je neurowetenschappelijke kennis voor persoonlijke ontwikkeling. Als je weet en gebruikt hoe jouw brein en dat van alle andere mensen werkt, ben je vitaler, en neem je meer eigen regie. De Brain&Mind aanpak® is geen slimme truc of nieuw managementgeloof. Het is gewoon gebruik maken van onze kennis van de werking van het brein, de bron van al ons gedrag.

Integratie van de Brain&Mind aanpak in verzuimbeleid

Preventief verzuimbeleid gaat onder andere over gewoonteverandering, bij de manager, bij HRM afdeling, en bij de medewerkers zelf. De Brain&Mind aanpak® bied je een aantal krachtige tools om deze gewoonteverandering te realiseren. Door kennis van de werking van het brein te integreren in persoonlijke ontwikkeling zal HRM, de manager en de medewerker meer grip krijgen op de gewoontes die ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid vergroten.

Webinar: Ziekteverzuim voorkomen met de Brain&Mind aanpak

In het webinar: ‘Ziekteverzuim voorkomen met de Brain&Mind aanpak ’ zal Martine Witteveen ingaan hoe je grip kunt krijgen op ziekteverzuim door het toepassen van tools uit neurowetenschappen. De Brain&Mind aanpak is erg pragmatisch. Concrete handvatten om er gelijk mee aan de slag te gaan zullen derhalve niet ontbreken.

Datum:

Dinsdag 17 januari 2023 van 20.00 tot 21.00

Voor wie?

Dit webinar is speciaal interessant voor iedereen die bezig is met duurzame inzetbaarheid, verzuimvraagstukken en de relatie met medewerkers, derhalve uitermate geschikt voor managers, HRM’ers en professionals.

Gepresenteerd door Martine Witteveen

Martine Witteveen

Al meer dan 5 jaar volgt zij de trainingen en coaching bij Guido de Valk en dat heeft haar plek in het (zakelijke) leven dusdanig veranderd dat zij echt, oprecht durf te stellen dat het impact heeft, een duurzame impact. Deze impact ontstaat omdat mensen daadwerkelijk hun gewoontes kunnen veranderen. Vandaar dat zij ook een enthousiaste trainer van de Brain&Mind aanpak® aanpak is. Als ervaren trainer en coach belichaamt Martine de transitie van hoofd naar hart.

Ze richt zich vooral op het geven van trainingen aan bedrijven, waaronder training in gewoonteverandering gericht op verminderen van ziekteverzuim.

Deel dit bericht