Webinar | Mentale vitaliteit met kennis van het brein

Op een krachtige manier werken aan je mentale vitaliteit

Datum: Donderdag 21 juli 2022 van 16.00 tot 16.45

mentale vitaliteitHerken je dit? Het is druk op je werk. Je maakt lange dagen. Je luncht achter je computer. Stopt tijdelijk met sporten, even geen tijd. Het weekend met vrienden zeg je af. ‘Nog even doorgaan’, hou je jezelf voor. En dan, na een klein akkefietje, verlies je jezelf helemaal.

Juist in turbulente tijden is het extra belangrijk om goed voor je brein te zorgen. Als je je brein te lang negeert, komt het moment dat je brein (of je lijf) aandacht eist. Je bent uitgeput en prikkelbaar. Of je lijf laat je plotseling in de steek: onverklaarbare rugpijn of maagklachten.

In het gratis webinar Mentale vitaliteit met kennis van het brein vertelt Guido de Valk waarom mentale vitaliteit zo belangrijk is en hoe jij eenvoudig een verbeterde mentale vitaliteit kunt realiseren. Op basis van breinkennis, krijg je inzicht in hoe je je mentale vitaliteit kan bevorderen.
Met een mentaal vitaal brein ben je effectiever en behoud je je veerkracht. Je straalt rust uit en hebt een beter oog voor mensen en zaken om je heen.

In dit webinar komt aan de orde:

  • hoe je brein werkt
  • hoe je goed voor je brein zorgt
  • hoe je met die kennis beter om kunt gaan met stress en onzekerheid
  • hoe je mentale vitaliteit kunt ontwikkelen

Daarnaast krijg je van ons praktische en effectieve ‘breintools’, waarmee je direct aan de slag kunt.

Datum

Donderdag 21 juli 2022 van 16.00 tot 16.45 uur

Gepresenteerd door:

Guido de Valk
Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft, groeit. ’

Deel dit bericht