GRATIS Webinar | Gedragsverandering Realiseren

GRATIS WEBINAR | Gedragsverandering REALISEREN

Verwerkelijken van gedragsverandering

Duurzame gedragsverandering..

‘Er ligt in jullie bedrijf een nieuwe en heldere koers. Deze nieuwe koers gaat gepaard met ander gedrag. Echter het valt jullie op dat de medewerkers en managers dat nieuwe gedrag nog niet eigen maken, terwijl de koers toch helder is !? De gedragsverandering gaat erg langzaam.’

Een organisatie moet zich voortdurend aanpassen om ‘bij’ te blijven en in te spelen op de snel veranderende wereld. Maar mensen zijn gewoontedieren. Vaak blijkt het moeilijk om het nieuwe gedrag te realiseren..

Duurzame gedragsverandering

Toch is het is heel goed mogelijk om duurzame gedragsverandering te realiseren: door kennis van de werking van het brein te benutten. Als we op de juiste manier met nieuw gedrag aan de slag gaan, zullen onze flexibele hersenen zich dat gedrag eigen maken en het nieuwe gedrag wordt een gewoonte.
In het webinar gaan we dieper in op de basisprincipes van gedragsverandering aan de hand van de werking van ons brein. Je krijgt antwoord op de vraag: ‘hoe realiseer je gedragsverandering’.

In dit webinar leer je:

  • waarom gedragsverandering altijd aangevlogen moet worden vanuit de relatie met de werking van het brein;
  • wat de essentie is van het realiseren van gedragsverandering met de werking van het brein;
  • wat niet werkt als je ander gedrag wilt realiseren.

Datum:

Donderdag 3 maart 2022 1600 tot 1645

Voor wie?

Dit webinar is speciaal aanbevolen voor directeuren, (HR)-managers en projectleiders die bezig zijn met de implementatie van gedragsverandering.

We nemen het webinar op

We gebruiken de applicatie zoom en we nemen het webinar op. Als jij je inschrijft, ontvang je enkele dagen na het plaatsvinden van het webinar een opname van dit webinar.

Gepresenteerd door Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Inschrijven?

Deel dit bericht