Gratis webinar | Voorkom burn-out door je brein te trainen

Neurowetenschappen helpt je burn-out voorkomen

Donderdag 13 oktober 2022 van 16.00 tot 17.00

Een op de vijf ‘betrokken’ medewerkers zou nu een risico lopen op een burn-out. Burn-out betekent opgebrand zijn door je werk. Het kenmerkt zich door uitgeput zijn, geen energie hebben, veel minder gemotiveerd zijn en een mate van cynisme. Tot slot ervaren mensen dat ze professioneel gezien minder effectief zijn.

Brein

burn-out

Alles wat je voelt, denkt en doet, komt voort uit je hersenen. Dus burn-out, brain fog, stress gevoel, of verhoogde prikkelbaarheid is terug te vinden in de werking van het brein.
Daarom kan je het voorkomen van burn-out ook het beste aanvliegen vanuit het brein. Want burn-out is goed te voorkomen door te investeren in mentale veerkracht. De Brain&Mind aanpak® zorgt voor mentale veerkracht, waardoor ondanks de externe moeilijke omstandigheden, je niet uitgeput raakt.

Brain&Mind aanpak®

De Brain&Mind aanpak® is een wetenschappelijke aanpak die je leert om je brein optimaal te gebruiken. Alles wat je voelt of denkt komt voort uit je hersenen. Door deze aanpak krijg je dus grip op je voelen, denken en doen.

Gratis webinar | Voorkom burn-out door je brein te trainen

Hoe kan je een burn-out voorkomen? Steeds meer mensen vragen zich dit af. De kern van het antwoord ligt in je brein te trainen. Hierdoor verhoog je je mentale veerkracht. Je krijgt meer grip op je situatie, grip op je werk en grip op je emoties.
In dit webinar legt arts, Guido de Valk, je uit wat burn-out voor effecten heeft op je fysieke brein en het functioneren van het brein. In het tweede deel zal Guido ingaan op hoe jij je brein kunt trainen en je zo een burn-out voorkomt.

Datum:

Donderdag 13 oktober 2022 van 16.00 tot 17.00 uur

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om op een gezonde manier de eigen carrière te ontwikkelen.

Gepresenteerd door:

Guido de Valk
Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit. ’

Deel dit bericht