Ontdek je ware zelf | Gratis webinar met Guido de Valk

Ontwikkel je authenticiteit met behulp van het brein!

Ben je op zoek naar manieren om jezelf beter te leren kennen en je eigen unieke identiteit te ontwikkelen? Wil je ontdekken hoe het ontwikkelen van authenticiteit jouw leven kan verrijken? Dan is dit webinar met Guido de Valk op 3 augustus van 16:00 tot 17:00 uur een unieke kans voor jou!

Boeiend webinar

Tijdens het webinar zal Guido de Valk, expert op het gebied van neurowetenschappen, kwantumfysica en authenticitetsontwikkeling, je meenemen op een boeiende reis door het brein, je emoties en de rol ervan bij het ervaren en leven conform je authenticiteit.

Tijdens dit interactieve webinar leer je

  1. De kracht van authenticiteit: Ontdek hoe het ontwikkelen van je eigen unieke identiteit je leven kan transformeren.
  2. Zelfbewustzijn vergroten: Leer hoe je jezelf beter kunt leren kennen en je sterke punten kunt identificeren.
  3. Zelfvertrouwen opbouwen: Ontdek praktische tools en technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en je eigen pad te volgen.
  4. Authentiek leiderschap: Leer hoe je je authenticiteit kunt inzetten om anderen te inspireren en effectief leiderschap te tonen.
  5. Neurowetenschappen en kwantumfysica: Leer waarom kennis van het brein en kwantumfysica je weg naar authentiek-zijn versnelt.
  6. Praktische tips en adviezen: Ontvang waardevolle inzichten en concrete handvatten die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven.

De wetenschap van authentiek zijn?

Dit webinar biedt een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over de wetenschap achter authentiek zijn en hoe we dit kunnen toepassen om een vervuld leven te leiden. Of je nu een professional bent die geïnteresseerd is in leiderschap en teamontwikkeling, een student die zijn persoonlijke groei wil bevorderen, of gewoon iemand die graag meer inzicht wil krijgen in het brein en authenticiteit, dit webinar is voor jou!

Schrijf je nu in voor dit boeiende webinar en verzeker jezelf van een plek op donderdag 3 augustus van 16:00 tot 17:00 uur. We kijken ernaar uit om samen met Guido de Valk de wereld van authenticiteit en het brein te verkennen en waardevolle inzichten te verkrijgen die ons leven en onze wereld kunnen veranderen. Mis het niet!

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Je creëert je eigen realiteit’

Deel dit bericht