Gratis Webinar | Hoe word je meer authentiek?

Authentieke mensen hebben meer charisma, zijn gelukkiger, hebben betere relaties met mensen en zijn een voorbeeld voor anderen.

Het is geweldig om te zien dat authenticiteit een gewilde eigenschap wordt. In het webinar | Hoe word je meer authentiek? | krijg jij inzichten hoe ook jij authentiek kunt zijn.

Wat is het voordeel van authentiek-zijn

Authentieke mensen floreren op alle gebieden die belangrijk voor ze zijn: werk, relaties, gezin, financieel, etc. Ze voelen zich gelukkig en voelen zich goed. Daarnaast zijn ze het lichtende voorbeeld voor hun omgeving.
Wanneer mensen hun authentieke-zelf uit het oog verliezen, kan dat leiden tot tal van problemen, zoals burn-out, gebrek aan focus, familieproblemen, ruzies, geen inspirerende werk of leven etcetera.

Tot slot, we gaan het Tijdperk van Bewustzijn binnen. Waar in het verleden het nastreven van een hoger bewustzijn beperkt was tot enkelen, is het in het Tijdperk van Bewustzijn voor iedereen beschikbaar – net zoals in het Informatietijdperk alles wat je wilde weten binnen handbereik was. Authentiek worden betekent groeien in je bewustzijn en nu voor veel mensen beschikbaar!

Doe mee aan een gratis webinar over hoe jij meer authentiek kunt worden

Doe mee met Guido de Valk, de leraar authenticiteit, in zijn gratis webinar over het ont-dekken van je authenticiteit. Ontdek waarom onjuist gebruik van de hersenen leidt tot verminderde authenticiteit en leer hoe je zowel je linker- als je rechterhersenhelft kunt gebruiken om authentiek te handelen. Krijg waardevolle inzichten en zet stappen naar authentiek leven met adviezen van Guido zelf. Schrijf je nu in!

Datum:

Donderdag 14 september 2023 van 16.00 tot 17.00

Gepresenteerd door Guido de Valk

Guido de Valk heeft van jongs af aan een sterke interesse in aardse spirituele ontwikkeling. Hij zoekt naar antwoorden die echt impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke staat. Guido is tevens auteur en oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “You create your reality”.

Deel dit bericht