Gratis Webinar | Hoe ont-dek je jouw authenticiteit

Authentieke mensen hebben meer charisma, zijn gelukkiger, hebben betere relaties met mensen en doen werk dat echt bij hen past.

Het is geweldig om te zien dat authenticiteit een gewilde eigenschap wordt. We hebben meer leiders, werknemers, politici, professionals en beroemde mensen nodig die oprecht en trouw aan zichzelf zijn. Het is bemoedigend om te zien dat mensen het belang van authenticiteit inzien.

Wat is het voordeel van authentiek-zijn

Authentieke mensen floreren op alle gebieden die belangrijk voor ze zijn. Ze gedijen goed in alle omstandigheden.
Wanneer mensen hun authentieke zelf uit het oog verliezen, kan dat leiden tot tal van problemen, zoals burn-out, gebrek aan focus, ego-gedreven leiderschap en frequent ziekteverzuim. Dit gebeurt vaak wanneer mensen onzeker zijn over hoe ze zich echt moeten gedragen en uiteindelijk hun gedrag aanpassen aan een slecht passende persoonlijkheid. Het goede nieuws is dat er een oplossing voorhanden is om je te helpen je ware zelf te ontdekken: de Brain&Mind aanpak.

Brain&Mind Aanpak®

De Brain&Mind aanpak® is een op wetenschap gebaseerde methode die je authentieke zelf kracht geeft. Als je leven niet authentiek aanvoelt, komt dat omdat je geworden-zelf het heeft overgenomen. Dat is de persoon die je denkt te zijn. Deze persoon staat aan, wanneer het onbewuste en rationele (linker) brein de controle heeft. Met de Brain&Mind Approach® kun je het gezag over je leven terugkrijgen en ervoor zorgen dat je authentieke zelf de baas is.

Doe mee aan een gratis webinar over het ontdekken van je authentieke zelf!

Doe mee met Guido de Valk, de leraar authenticiteit, in zijn gratis webinar over het ont-dekken van je authenticiteit. Ontdek waarom onjuist gebruik van de hersenen leidt tot verminderde authenticiteit en leer hoe je zowel je linker- als je rechterhersenhelft kunt gebruiken om authentiek te handelen. Krijg waardevolle inzichten en zet stappen naar authentiek leven met adviezen van Guido zelf. Schrijf je nu in!

Datum:

Donderdag 8 juni 2023 van 16.00 tot 17.00

Gepresenteerd door Guido de Valk

Guido de Valk heeft van jongs af aan een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling. Hij zoekt naar antwoorden die echt impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke staat. Guido is tevens auteur en oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “You create your reality”.

Deel dit bericht