Gratis webinar | Waarom houdt onzekerheid me tegen?

Je stelt beslissingen of acties als maar uit omdat je blijft twijfelen.

Je bent iemand met talenten die graag iets wil bereiken, maar je onzekerheid staat je in de weg. Je blijft twijfelen. Daardoor stel je beslissingen of bepaalde acties steeds uit. Bijvoorbeeld de beslissing om voor je zelf te beginnen. Of de beslissing om een bepaalde opleiding te doen. Vooral acties die voor jou zelf erg belangrijk zijn, stel je vaak uit. Onzekerheid belemmert je in je ontwikkeling. Onzekerheid beïnvloedt je doortastendheid en voortvarendheid.

Over onzekerheid

Iedereen is in bepaalde situaties onzeker. In die situaties is de onzekerheid de baas. Als jouw onzekerheid de baas wordt, ga je zaken uitstellen. Je gaat vermijdingsgedrag vertonen. Je naasten storen zich eraan en eigenlijk, jij ook maar je vertelt jezelf ‘ach, zo ben ik!’. Dit is niet waar.

Het brein en onzekerheid

Op de keper beschouwd is bij onzekerheid jouw brein meer de baas dan jouw wil, jouw verlangen of jouw motivatie. Ja. Je leest het goed. Onzekerheden en het brein hebben een zeer nauwe relatie. Het goede nieuws is, dat je met de Brain&Mind Aanpak® goed leert omgaan met onzekerheid. Je herkent sneller de triggers van je onzekerheid. Je gaat je onzekerheid omzetten en gebruiken voor persoonlijke groei.

Gratis Webinar | Waarom houdt onzekerheid me tegen?

In dit webinar zal Guido de Valk, arts, je inzichten geven welk enorme invloed het brein op onzekerheid heeft. Ook krijg je inzicht hoe je onzekerheid kunt gebruiken voor je ontwikkeling en groei. Ook zal hij je op weg helpen om met je onzekerheid in bepaalde situaties te leren omgaan.

Datum:

Donderdag 27 oktober van 16.00 tot 17.00

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om op een gezonde manier de eigen carrière te ontwikkelen.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit. ’

Deel dit bericht