GRATIS Webinar | Waardengedreven leiderschap met kennis van het brein

GRATIS Webinar | Waardengedreven leiderschap met kennis van het brein

Bewust met je waarden bezig zijn.

waardengedreven leiderschap

Waardengedreven leiderschap komt volledig tot zijn recht wanneer de waarden die het bedrijf nastreeft, terugkomen in gedrag van leiders en medewerkers.

Juist in deze tijd, met de grote hoeveelheden ingewikkelde vraagstukken, hebben we waardengedreven leiders nodig.

Waardegedreven leiders stellen welzijn boven welvaart en ervaren een innerlijke drang om te doen wat juist is in plaats van te doen wat op korte termijn voordeel oplevert.

Er komen veel vraagstukken op ons af. Neem de milieuvraagstukken, of de maatregelen door de COVID-19 pandemie. Gemakkelijk worden die vraagstukken leidend. Echter de weg die nodig is bij deze vraagstukken, is een waardengedreven weg. Waarden moeten bij alle tijden je handelen bepalen, niet de crisis.

Webinar: Waardengedreven leiderschap met kennis van het brein

In het webinar: ‘Waardengedreven leiderschap met kennis van het brein’ zal Guido de Valk je eerst inzicht geven wat waardengedreven leidershap precies betekent. Vervolgens zal hij je meenemen waarom kennis van het brein de toepassing van waardengedreven leiderschap zoveel makkelijker maakt. Tot slot rondt hij het webinar af met een aantal concrete tips.

Datum:

Donderdag 9 december 2021 van 16.00 tot 16.45

Voor wie?

Dit webinar is speciaal interessant voor iedereen die bezig is om leiderschap in ingewikkelde tijden; managers, HRM’ers en professionals.

We nemen het webinar op

We nemen het webinar op. Als jij je inschrijft, ontvang je enkele dagen na het plaatsvinden van het webinar een opname van dit webinar.

Inschrijven?

[gravityform id=”57″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]

Gepresenteerd door Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht