Gratis Webinar | Uitstelgedrag stoppen door kennis van het brein

Doe automatisch de belangrijkste zaken eerst!

Iedereen kent wel zaken die hij of zij uitstelt. Je weet dat het beter voor je is om deze taken gelijk te doen, maar toch stel je het keer op keer uit. Je intuïtie zegt wat anders dan dat je doet. Je weet zeer helder dat uitstellen niet goed voor je is, maar toch stel je uit.

Veel strategieën over uitstelgedrag pakken de oorzaak niet aan. Je leert een trucje. Maar je leert niet, dat je fundamenteel niet goed met je brein omgaat! Jouw brein is dan de baas en niet jouw welzijn! Met het toepassen van de Brain&Mind aanpak kan je vaarwel zeggen tegen je uitstelgedrag.

Brain&Mind aanpak® en uitstelgedrag

De Brain&Mind aanpak is een wetenschappelijke aanpak die zorgt dat het menselijk potentieel ten alle tijd beter ingezet wordt.

Gratis Webinar | Uitstelgedrag laten ophouden door kennis van het brein

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak® je gaat helpen in duurzaam stoppen met uitstelgedrag. Je gaat snappen hoe door toepassing van kennis van de werking van het brein, jij je gewoontes eigen maakt die zorgen dat belangrijke dingen voor jou altijd voor gaan. Je leert de mindset switch. Dit webinar is zoals al de webinars van Guido, zeer praktisch van aard. Jij kunt na het webinar er gelijk mee beginnen.

Datum:

Donderdag 7 juli van 16:00 tot 16:45

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om zichzelf te continu te ontwikkelen. Extra geschikt voor kleine ondernemers, ZZP’ers, HRM’ers, trainers en coaches.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van de invloed van het gedrag op ons welzijn en effectiviteit. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering. Hij is de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust welk gedrag je aandacht geeft, want gedrag dat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht