Gratis Webinar | Omgaan met oplaaiende emoties in overleggen

Emoties zijn niet de baas | Jij bent de baas.

Regelmatig hoor ik verhalen van onze klanten dat gesprekken of vergaderingen escaleren. Deelnemers aan een vergadering worden boos of gefrustreerd. Ze gaan het dan op de man spelen. Ze zeggen dingen waar ze achteraf spijt van hebben. Bovenal krijgen ze niet voor elkaar wat ze wel voor elkaar hadden willen krijgen.

Als mensen met elkaar samenwerken zijn er emoties

Positieve emoties, en negatieve emoties. Positieve emoties helpen je verder, zoals geluk, inspiratie of acceptatie. Negatieve emoties, zoals frustraties, boosheid, of arrogantie helpen je niet verder; het zorgt voor polarisatie, eilandvorming, eenzaamheid, macht en machteloosheid.

Wil jij inzicht krijgen hoe je in een overleg of gesprek ondanks negatieve emoties toch grip kunt houden en deze emoties ten goede kan gebruiken en wel de doelen haalt? Kom dan naar het Gratis Webinar | Omgaan met oplaaiende emoties in overleggen.

Gratis Webinar | Omgaan met oplaaiende emoties in overleggen

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak zorgt voor adequaat omgaan met oplaaiende emoties. Je krijgt antwoord op de vraag hoe jij kunt zorgen dat een vergadering niet escaleert door te veel frustraties en boosheid.
Je gaat snappen hoe jij door toepassing van kennis van de werking van het brein, emoties op een effectieve manier kunt gebruiken.

Datum:

Donderdag 12 mei 2022 van 16:00 tot 16:45

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt dat we als mensen respectvol met elkaar om blijven gaan. En extra geschikt voor (hr) directeuren en HR business partners.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van de invloed van het gedrag op ons welzijn en effectiviteit. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering. Hij is de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust welk gedrag je aandacht geeft, want gedrag dat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht