GRATIS WEBINAR | Keuzes maken die je authenticiteit bevorderen

Je keuzes maken het verschil

Als jij authentiek wilt leven en werken is er één super belangrijke vaardigheid die jij eigen moet maken! Deze super belangrijke vaardigheid is de vaardigheid van keuzes maken vanuit je authentieke zelf.

Twee soorten keuzes

Er zijn twee manieren van keuzes maken. Een keuze vanuit je geconditioneerde zelf en een keuze past bij je authentieke zelf. Het goede nieuws is dat je kunt leren om keuzes te maken vanuit je authentieke zelf. Dit kunt je leren door de Brain&Mind aanpak® toe te passen.

Wat is de Brain&Mind aanpak®?

Je bent veel meer dan jij nu ervaart. Je hebt een lichaam, je hebt emoties, je ervaart liefde, je hebt gedachten, je hebt intuïtie. Echter dit heb je nu lang niet altijd door. Deze onderdelen blijven grotendeels onbewust in je dagelijkse ervaringen. En neem je niet mee in het nemen van besluiten.
Je maakt keuzes vanuit jouw geworden-zelf. Deze geworden-zelf is ontstaan omdat het onbewuste en rationele (linker) brein de baas is geworden. De Brain&Mind aanpak® realiseert dat niet jouw brein de baas is, maar dat jouw authentieke-zelf de baas weer is.

BELANGRIJK: De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt.

Gratis Webinar | Keuzes maken die je authenticiteit bevorderen

In het Gratis Webinar | Keuzes maken die je authenticiteit bevorderen | gaat Guido de basis toelichten hoe je met de Brain&Mind aanpak®, keuzes kunt maken vanuit je authentieke zelf. Authentieke keuzes maken gaat over je gevoel volgen. Dat dit heel iets anders is dan je emoties volgen, zal hij ook toelichten. Tot slot krijg je inzicht waarom keuzes maken DE belangrijkste vaardigheid is die past bij een authentiek leven.

Datum:

Donderdag 6 april 16.00 tot 17.00

Voor wie?

Iedereen die er naar verlangt om vanuit authenticiteit en intuïtie te handelen.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling die echt antwoorden geeft. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit.

Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “What matters is only your consciousness”.

Deel dit bericht