Gratis webinar | Jezelf en je team gemotiveerd houden

Gemotiveerd blijven door toepassen van kennis van het brein

Donderdag 29 september 2022 van 16.00 tot 16.45

Motivatiewetenschappers onderzoeken de wetenschap van de motivatie. Dat doen ze vanuit verschillende invalshoeken. Een bijzondere invalshoek is de neurowetenschappen. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de neurowetenschappen ons bij motivatie het meeste kunnen inspireren en ondersteunen.

Niet gemotiveerd / wel gemotiveerd

motivatie

Mensen hebben invloed op eigen motivatie. Ook jij kunt zorgen dat je verschuift naar meer gemotiveerd zijn. Deze verschuiving wordt mede bepaald door in hoeverre jij je eigen brein kunt managen of dat je brein jou saboteert. Een sabotagebrein saboteert jouw motivatie. Dit brein gaat voor status quo en dus niet voor de ontwikkeling.
De Brain&Mind aanpak leert je om minder geleid te worden door het sabotagebrein.

Brain&Mind aanpak®

De Brain&Mind aanpak is een wetenschappelijke aanpak die je leert om minder geleid te worden door je brein. Je leert je brein te managen. Jij bent de baas.

Gratis webinar | Jezelf en je team gemotiveerd houden

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak® je en je team kan helpen om gemotiveerd te zijn en te blijven. Zodat jij je belangrijke doelen realiseert. Je krijgt inzichten hoe je neurowetenschap voor motivatie kunt inzetten. Zoals altijd zal Guido zorgen voor een praktische vertaling zodat jij er gelijk iets mee kunt doen.

Datum:

Donderdag 29 september 2022 van 16.00 tot 16.45 uur

Voor wie?

Voor mensen en bedrijven die het belangrijk vinden om te ontwikkelen op een van de volgende terreinen: bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, spiritualiteit, zingeving en mens-zijn.

Gepresenteerd door:

Guido de Valk
Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit. ’

Deel dit bericht