Gratis Webinar | Je goede voornemens realiseren met de Brain&Mind aanpak®

Maak van 2023 een super jaar! Door je leven te leiden dat je wilt leiden. Door je voornemens en je doelen te realiseren!

Herken je dit? Je hebt goede voornemens voor 2023.

  • Je wilt voor jezelf beginnen
  • Je wilt minder uitstellen
  • Je hebt plannen gemaakt om gezonder te leven
  • Je wilt minder tijd op sociale media besteden
  • Het gaat je beste jaar ooit worden

Echter de kans is groot dat het bij voornemens blijft. De actie zit er niet bij. Echter zonder actie geen verandering!

Wat kun je dan doen?
De Brain&Mind aanpak® gebruiken bij het realiseren van je voornemens.

Brain&Mind aanpak

Door je hersenen te trainen met de Brain&Mind aanpak ga jij je voornemens realiseren. De Brain&Mind Aanpak is een wetenschappelijke aanpak die zorgt dat jouw menselijk potentieel ten alle tijden beter ingezet wordt. Het is een levenswijze die zorgt dat je onbewuste brein veel minder grip op je heeft. Daarnaast zorgt de aanpak voor het leren handelen vanuit je authentieke zelf.

Gratis Webinar | Je voornemens realiseren met de Brain&Mind aanpak®

In dit webinar zal Guido de Valk, arts en leraar in de Brain&Mind aanpak uitleggen hoe jij door het toepassen van de Brain&Mind aanpak, je voornemens wel gaat realiseren. Je krijgt inzicht in de saboterende mechanismes van het brein. Om vervolgens effectieve methodieken aangereikt te krijgen die voorkomen dat je jezelf saboteert. Deze methodieken stimuleren je om je voornemens te realiseren.

Datum:

Dinsdag 10 januari van 16.00 tot 17.00

Voor wie?

Voor iedereen die het belangrijk vindt om op een gezonde manier de eigen carrière te ontwikkelen en een betekenisvol leven te leiden.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht