Gratis Webinar | Je angst gebruiken voor een authentiek leven

Je emoties zijn boodschappers voor een authentiek leven

Angst is een richtingwijzer voor een authentiek leven.

In je jeugd heb je vele momenten vanuit je overlevingsnetwerk gereageerd. Je overlevingsnetwerk is een breingebaseerd netwerk dat vanuit angst reageert op een door jouw ervaren onveilige situatie. Door deze manier van reageren zijn er authentieke delen van jezelf gekoppeld aan angst. Dit betekent dat jij authentiek handelen en angst vermengd hebt. Hierdoor zal jij minder snel je authentieke leven instappen.

Angst is in de meeste gevallen krachtiger dan authenticiteit. Dit betekent dat je gemakkelijker je angst volgt dan je authenticiteit. Met de Brain&Mind aanpak® ga jij leren om je te laten leiden door je authentieke-zelf.

angst

Wat is de Brain&Mind aanpak®?

De problemen en uitdagingen die men in het leven ervaart, worden in feite veroorzaakt omdat we keuzes maken vanuit onze geworden-zelf. Deze geworden-zelf is ontstaan omdat het onbewuste en rationele (linker) brein de baas is geworden. De Brain&Mind aanpak® is een op wetenschap gebaseerde aanpak die zorgt dat niet jouw brein de baas is, maar dat jouw authentieke-zelf de baas weer is.

Je gaat je brein en bewustzijn trainen zodat jouw authentieke zelf meer en meer de baas wordt.

BELANGRIJK: De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt.

Gratis Webinar | Je angst gebruiken voor een authentiek leven

In het Gratis webinar | Je angst gebruiken voor een authentiek leven | zal Guido, leraar authenticiteit, je vertellen hoe je angst jouw brein saboteert. Deze sabotage is met de Brain&Mind aanpak® zeer makkelijk om te draaien naar authenticiteit. Guido zal je in dit webinar een aantal inzichten geven die zorgen dat jij de energie van angst gaat gebruiken voor stappen richting authentiek leven en werken.

Datum:

Donderdag 20 april 2023 van 16:00 tot 17:00.

Voor wie?

Iedereen die er naar verlangt om vanuit authenticiteit en intuïtie te handelen.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling die echt antwoorden geeft. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit.

Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “What matters is only your consciousness”.

Deel dit bericht