Gratis Webinar | Ik wil mijn gewoontes veranderen maar ik doe het niet

Ook al weet je dat er beter van wordt, je verandert niet.

Iedereen weet wel zijn gebieden te noemen waar je last hebt van bepaalde gewoontes. Je wilt anders handelen maar uiteindelijk doe je het toch niet. Je kunt denken aan een werk-prive die uit balans is; het nemen van pauzes op het werk; op tijd naar bed gaan of allerlei redenen vinden om een moeilijk gesprek steeds uit te stellen.

gratis webinar gewoonte veranderen

Ook al weet je dat je er beter van wordt, je verandert niet. Je gewoonte blijft de baas.

Ook al weet je dat je er beter van wordt, je doet het niet. Voor velen wel bekend. Het uitstel is goed uit te leggen met kennis van de werking van het brein. Het brein heeft er geen baat bij dat jij gaat veranderen. Het brein wil liever dat alles hetzelfde blijft.

Daarnaast heeft het brein een aantal breinwetten zoals de neuroplasticiteit: de trainbaarheid van het brein.

Gratis Webinar | Ik wil mijn gewoontes veranderen maar ik doe het niet

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak je gaat helpen om echt te veranderen. Je gaat snappen hoe jij door toepassing van kennis van de werking van het brein nieuw gedrag eigen maakt, dat wel blijvend is.
Dit webinar is zoals al de webinars van Guido, zeer praktisch van aard. Jij kunt na het webinar er gelijk mee beginnen.

Datum:

donderdag 4 augustus 2022 van 16:00 tot 16:45

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om zichzelf te continu te ontwikkelen. Extra geschikt voor leiders, directeuren en HR functieprofielen: met de Brain&Mind aanpak kan je echt het verschil maken.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van de invloed van het gedrag op ons welzijn en effectiviteit. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering. Hij is de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust welk gedrag je aandacht geeft, want gedrag dat je aandacht geeft groeit.’

Schrijf je in voor het Webinar | Ik wil mijn gewoontes veranderen maar ik doe het niet

Deel dit bericht