Gratis webinar | Ik werk super hard maar mijn resultaten blijven achter

Je leert hoe je effectievere gewoontes je eigen kunt maken en ineffectieve gewoontes kunt stoppen

Donderdag 1 september 2022 van 16.00 tot 16.45

Veel van je gewoontes zijn niet effectief. Helaas maar waar. Deze stelling geldt voor jou, voor je collega’s, voor je familie, eigenlijk voor iedereen. Dat is eigenlijk ook wel logisch. Anders zouden we perfect zijn. Dat zijn we niet. We hebben allemaal gewoontes ons eigen gemaakt die ons minder effectief maken. De zogenaamde ineffectieve gewoontes. Dat is erg jammer. Hierdoor bereik je minder dan je zou willen. Minder dan goed voor jou en je bedrijf zouden zijn.

Gewoontes zijn te veranderen

hard werken slechte resultaten

Het goede nieuws is dat deze ineffectieve gewoontes te veranderen zijn. Ons brein is neuroplastisch. Eenvoudig gezegd betekent neuroplasticiteit dat je nieuw gedrag kunt aanleren en oud gedrag kunt stoppen. Naast deze eigenschap van het brein heeft het brein nog een aantal andere eigenschappen die je helpen om je gedrag te veranderen. Deze eigenschappen ga je gebruiken als je de Brain&Mind Aanpak® je eigen maakt.

Brain&Mind aanpak®

De Brain&Mind aanpak is een wetenschappelijke aanpak die zorgt dat het menselijk potentieel ten alle tijden beter ingezet wordt. Je maakt effectievere gewoontes je eigen omdat je jouw brein leert managen.

Gratis Webinar | Ik werk super hard maar de resultaten blijven achter

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak® je helpt om effectievere gewoontes je eigen te maken. Zo bereik je meer. Meer bereiken kan gaan over je persoonlijke doelen, je teamdoelen, je werkdoelen, salesdoelen, veranderdoelen en ga zo maar door. Dit webinar is zoals al de webinars van Guido, wetenschappelijk EN zeer praktisch van aard. Jij kunt na het webinar er gelijk mee beginnen.

Datum:

Donderdag 1 september 2022 van 16.00 tot 16.45 uur

Voor wie?

Verander-/changemanagers, projectleiders, HR-adviseurs, HR-managers, zzp’ers, trainers en coaches.

Gepresenteerd door:

Guido de Valk
Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en grip krijgen op gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit. ’

Deel dit bericht