Gratis Webinar | hoe word je een authenticiteitscoach?

Elk mens is in wezen authentiek en dus op eigen wijze succescol.

Het is geweldig om te zien dat authentiek zijn meer en meer wordt gewaardeerd en gezien als noodzaak. In het webinar | Hoe word jij een authenticiteitscoach, krijg je informatie hoe ook jij als authenticiteitscoach kunt bijdragen aan een mooiere wereld.

Wat is het voordeel van authentiek-zijn

Authentieke mensen floreren op alle gebieden die belangrijk voor ze zijn: werk, relaties, financieel, etc. Ze voelen zich gelukkig en voelen zich goed. Daarnaast zijn het het lichtende voorbeeld voor hun omgeving.
Wanneer mensen hun authentieke-zelf uit het oog verliezen, kan dat leiden tot tal van problemen, zoals burn-out, gebrek aan focus, geen inspirerende werk of leven en frequent ziekteverzuim.
Dit gebeurt vaak vanuit onzekerheid waardoor ze uiteindelijk hun gedrag aanpassen aan op een manier die bij ze past. Het goede nieuws is dat er een oplossing voorhanden is om je ware zelf te ont-dekken: de Brain&Mind aanpak.

Wat leer jij in dit live webinar | Hoe word je een authenticiteitscoach?

Waarom authenticiteitscoaching de ultieme oplossing voor de rap veranderende wereld is.

De snel veranderende wereld heeft originele mensen nodig, die originele antwoorden kunnen geven, op huidige vragen. Met authenticiteitscoaching zorg je voor het realiseren van authentieke mensen.

Hoe jij een zeer bijzondere authenticiteitscoach kunt worden (door als eerst je eigen authenticiteit te omarmen.)

De Brain&Mind aanpak® is een wetenschappelijk bewezen methode die mensen op een snelle en blijvende manier de authenticiteit bevordert. Een authenticiteitscoach past deze aanpak gedreven toe.

Waarom authenticiteitscoaching een vorm van spirituele coaching is

We moeten van hoofd naar het hart, van ratio naar voelen, van weten naar ervaren. Deze transformatie realiseert de authenticiteitscoach ten volle!

Datum:

Donderdag 13 juli van 16.00 tot 17.00

Gepresenteerd door Guido de Valk

Guido de Valk heeft van jongs af aan een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling. Hij zoekt naar antwoorden die echt impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke staat. Guido is tevens auteur en oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “You create your reality”.

Wat is de Brain&Mind aanpak®

De Brain&Mind aanpak® is een op wetenschap gebaseerde methode die je authentieke-zelf kracht geeft. Als je leven niet authentiek aanvoelt, komt dat omdat je geworden-zelf het heeft overgenomen. Dat is de persoon die je denkt te zijn. Deze persoon staat aan, wanneer het onbewuste en rationele (linker) brein de controle heeft. Met de Brain&Mind Approach® kun je het gezag over je leven terugkrijgen en ervoor zorgen dat je authentieke-zelf, de baas is.

Deel dit bericht