GRATIS WEBINAR | Hoe slim ga jij om met burn-out preventie?

Ben jij hrm’er of leidinggevende? Help burn-out te voorkomen door het toepassen van de Brain&Mind aanpak®

burnout

HOE GA JIJ MET BURN-OUT OM?

De meeste bedrijven, managers of hrm’ers gaan pas bewegen als het probleem er is. De slimme mensen voorkomen burn-out. Ben jij slim genoeg dat jij in je bedrijf burn-out voorkomt?

BURN-OUT

Burnout is momenteel een groot probleem. De nieuwsberichten blijven maar komen met teksten over meer mensen met burn-out. Aantallen nemen zorgwekkend toe. Dat de aantal zo toenemen heeft met een belangrijk fenomeen te maken. Medewerkers hebben niet geleerd hun brein te trainen. Burn-out valt namelijk grotendeels wel te voorkomen.

In het webinar van 14 februari gaat Martine Witteveen toelichten hoe jij burn-out echt kunt voorkomen. De oplossing ligt bij de toepassing van de Brain&Mind aanpak®.

WAT IS DE BRAIN&MIND AANPAK®?

De problemen en uitdagingen die men in het leven ervaart, zoals een burnout worden in feite veroorzaakt doordat we een onbewust levend mens zijn geworden. Deze reactieve mens is ontstaan omdat het onbewuste en rationele (linker) brein de baas is geworden. Hierdoor reageren we tot we uitgeput raken: een vorm hiervan is een burn-out.

Met de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak® ga je leren het eigen brein te managen.

GRATIS WEBINAR | Hoe slim ga jij om met burn-out preventie?

In dit webinar zal Martine Witteveen, expert in burn-out preventie, hoe bedrijven burn-out kunnen voorkomen door medewerkers te leren hun brein te trainen met behulp van de Brain&Mind aanpak®.
De Brain&Mind aanpak is erg pragmatisch. Concrete handvatten om gelijk met burn-out preventie an de slag te gaan zullen derhalve niet ontbreken.

Datum:

Dinsdag 14 februari 2023 van 16:00 tot 17:00

Voor wie?

Dit webinar is speciaal interessant voor iedereen die bezig is met duurzame inzetbaarheid, verzuimvraagstukken en de relatie met medewerkers, derhalve uitermate geschikt voor managers, HRM’ers en professionals.

Gepresenteerd door Martine Witteveen

Martine Witteveen

Al meer dan 5 jaar volgt zij de trainingen en coaching bij Guido de Valk en dat heeft haar plek in het (zakelijke) leven dusdanig veranderd dat zij echt, oprecht durf te stellen dat het impact heeft, een duurzame impact. Deze impact ontstaat omdat mensen daadwerkelijk hun gewoontes kunnen veranderen. Vandaar dat zij ook een enthousiaste trainer van de Brain&Mind aanpak® aanpak is. Als ervaren trainer en coach belichaamt Martine de transitie van hoofd naar hart.

Ze richt zich vooral op het geven van trainingen aan bedrijven, waaronder training in gewoonteverandering gericht op verminderen van ziekteverzuim.

Deel dit bericht