Gratis webinar | Hoe kan ik mijn onzekerheid in bepaalde situaties veranderen?

In bepaalde situaties doe je niet wat je eigenlijk had willen doen vanwege je onzekerheid

Niemand voelt zich al de tijd 100% zeker. Zelfs de meest zelfverzekerde mensen die je kent, ervaren momenten van onzekerheid. Onzekerheid ervaren is heel normaal. De grote uitdaging van onzekerheid is er mee aan de slag gaan.

Als je wilt veranderen of je wilt ontwikkelen zal je met onzekerheid moeten leren omgaan. Elke verandering of ontwikkeling gaat namelijk gepaard met een zeker vorm van onzekerheid. Je kunt denken aan omgaan met dominante collega’s, je verhaal vertellen in een vergadering, of je loopbaangroei.

Met de Brain&Mind aanpak kan je goed leren omgaan met onzekerheid zodat jij jouw potentieel ten volle in kan zetten en echt van betekenis kan zijn.

Gratis Webinar | Hoe kan ik mijn onzekerheid in bepaalde situaties veranderen?

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak je helpt om met onzekerheid om te gaan. Onzekerheid heeft met de werking van het brein te maken. Guido zal je informeren wat de relatie is tussen onzekerheid en het brein maar hij zal je vooral op weg helpen om met je onzekerheid in die voor jou moeilijke situaties, om te gaan.

Datum:

Donderdag 9 juni van 16:15 tot 17:00

Voor wie?

Voor iedereen die in bepaalde situatie zich onzeker voelt, en het verlangen heeft om het verschil te maken. Extra geschikt voor (hr) directeuren en HR business partners: met de Brain&Mind aanpak kan je echt het verschil maken.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van de invloed van het gedrag op ons welzijn en effectiviteit. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering. Hij is de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust welk gedrag je aandacht geeft, want gedrag dat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht