Gratis Webinar | Hoe blijf je in je kracht tijdens zware emotionele periodes |

Er gebeurt veel om je heen, het raakt je enorm. Hoe blijf je dan in je kracht?

Er zijn zware emotionele periodes gaande. We zijn nog maar net bekomen van de corona crisis en de volgende crisis wordt steeds zichtbaarder zoals werkdruk en tekort aan personeel. Veel mensen ervaren momenteel een continue emotionele druk. Hun huidige gewoontes zijn onvoldoende in staat om hier verandering in te brengen. Ze willen hier graag anders mee omgaan maar weten niet hoe.

Omgaan met zware emotionele omstandigheden

Bij zware emotionele omstandigheden is handelen vanuit bewustzijn wijzer in plaats van reactief vanuit emoties en gewoontes. De Brain&Mind Aanpak® leert je de transitie van reageren naar bewust handelen. Deze transitie is een vereiste voor iedereen tijdens zware emotionele tijden.

Brain&Mind Aanpak®

De Brain&Mind Aanpak is een wetenschappelijke aanpak die zorgt dat het menselijk potentieel ten alle tijden beter ingezet wordt. Het is een levenswijze die zorgt dat je onbewuste brein veel minder grip op je heeft. Daarnaast zorgt de aanpak voor het leren handelen vanuit je authentieke zelf.

Gratis Webinar | Hoe blijf je in je kracht tijdens zware emotionele periodes?

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind Aanpak® je kan helpen om je gedrag wezenlijk te veranderen als je machteloos voelt, tijdens zware emotionele periodes. Je krijgt inzicht in hoe jij kan zorgen dat emoties minder invloed op je hebben en hoe je die emoties om kunt zetten naar wijsheid. Want uiteindelijk zijn je emoties een bron van wijsheid
Zoals altijd zal Guido zorgen voor een praktische vertaling zodat jij er gelijk iets mee kunt doen.

Datum:

Donderdag 24 november van 16.00 tot 17.00

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om op een gezonde manier de eigen carrière te ontwikkelen.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht