Gratis webinar | Hoe blijf ik bij het samenwerken in mijn kracht?

Sommige collega’s en situaties halen je bij het samenwerken uit je kracht.
Hierdoor zet je je talent onvoldoende in.

Samenwerken doe je met elkaar. Er zijn bij samenwerking veel persoonlijkheden betrokken. Sommige collega’s brengen je in je kracht, terwijl andere collega’s je juist uit je kracht halen. Dat is ook wel logisch. Want met sommige persoonlijkheden kan je makkelijker omgaan, dan met andere persoonlijkheden.

Het brein heeft je hierbij geholpen door je gewoontes te geven. Echter sommige gewoontes zijn ineffectief en zorgen dat in de samenwerking jij je kracht verliest. Hierdoor zet jij je talenten in samenwerking niet in! Dat gaat ten koste van resultaten van het team en van je eigen werkplezier enzovoort. Gelukkig kan je leren met de Brain&Mind® aanpak je kracht niet te verliezen in teamsamenwerking.

Brain&Mind aanpak®

De Brain&Mind aanpak is een wetenschappelijke aanpak die zorgt dat het menselijk potentieel ten alle tijd beter ingezet wordt.

Gratis Webinar | Hoe blijf ik bij het samenwerken in mijn kracht?

In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe de Brain&Mind aanpak® je gaat helpen in effectieve samenwerking. Je gaat snappen hoe jij door toepassing van kennis van de werking gewoontes eigen maakt die zorgen dat jij in samenwerking in je kracht blijft en je talenten daar kunt laten zien. Dit webinar is zoals al de webinars van Guido, zeer praktisch van aard. Jij kunt na het webinar er gelijk mee beginnen.

Datum:

Donderdag 23 juni van 16:00 tot 16:45

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om zichzelf te continu te ontwikkelen. Extra geschikt voor (hr) directeuren en HR business partners: met de Brain&Mind aanpak kan je echt het verschil maken.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van de invloed van het gedrag op ons welzijn en effectiviteit. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering. Hij is de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust welk gedrag je aandacht geeft, want gedrag dat je aandacht geeft groeit.’