Gratis Webinar | Coachen en trainen met de Brain&Mind aanpak®

Ben jij een trainer, coach of leider? Ontwikkel je verder en versterk je aanpak met de Brain&Mind aanpak®!

Ben jij een gepassioneerde trainer, coach of leider? En richt jij je op gedrags- en gewoonteverandering? Dan kun je diepgaandere ontwikkeling realiseren door het toepassen van de Brain&Mind aanpak®.

 

leading the way

Wat is de Brain&Mind aanpak®?

De problemen en uitdagingen die men in het leven ervaart worden in feite veroorzaakt doordat we ons leven grotendeels onbewust beleven en reageren we op ervaringen dan het voortouw te nemen in de bewustwording. Bij zo’n reactieve mens is het onbewuste en rationele (linker) brein de baas geworden. Wat onze gewoontes dicteren, hollen we achterna.
Met de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak® gaat men leren het eigen brein te managen, zodat de authentieke en gepassioneerde zelf weer aan het roer staat. Je leert andere gedrag en gewoontes te ontwikkelen en je groeit in je bewustzijn. Dit resulteert in meer bezieling en meer effectiviteit.

Gratis Webinar | Trainen en coachen met Brain&Mind aanpak®

In dit webinar zal Guido de Valk, de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak®, jou de basis principes van de Brain&Mind aanpak® uitleggen. En hoe door toepassing van deze principes jouw effectiviteit en bezieling als coach, trainer en leider enorm zal vergroten. Je krijgt inzichten in de werking van het brein. Daarnaast krijg jij inzicht waarom het zo belangrijk is, om je rechter breinhelft te activeren.

Datum:

Dinsdag 7 februari 2023 van 16.00 tot 17.00

Voor wie?

Voor trainers, coaches en leiders die zich diepgaand en holistisch willen ontwikkelen.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het begeleiden van mensen in hun transpersoonlijke ontwikkeling. Als arts verdiepte hij zich daarom in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter, hij kwam er al snel achter dat persoonlijke ontwikkeling ook spiritueel benaderd moest worden om de patienten en clienten in hun intrinsieke kracht te krijgen.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht