GRATIS WEBINAR | Behoud personeel, hoe doe je dat?

GRATIS Webinar | Behoud personeel, hoe doe je dat?

Ondanks werkdruk ervaart het personeel geen reden voor een functie elders

Personeel wordt schaars. Personeel zal daardoor makkelijk bij een andere werkgever een baan kunnen vinden. Voor bedrijven is het belangrijk om te zorgen dat de mensen die je hebt, bij je blijven. De standaard aanpak, zoals goed salaris, flexibele werktijden, en opleidingsmogelijkheden werken niet meer voldoende.

 

Investeer in een veilige en inspirerende cultuur

Een veilige en inspirerende cultuur is de essentie van de strategie om personeel te behouden.

Wil jij inzicht krijgen hoe je kunt zorgen dat personeel minder snel vertrekt? Hoe je op een effectieve manier een inspirerende en veilige cultuur kunt realiseren? Kom dan naar het Gratis webinar | Behoud van personeel, hoe doe je dat?

Gratis Webinar | Behoud van personeel, hoe doe je dat?

In dit webinar krijg je antwoord op de vraag: hoe zorg je voor een werksfeer waar medewerkers toch graag blijven? In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven hoe je met de Brain&Mind mind aanpak kan zorgen dat personeel niet vertrekt; dat in jouw bedrijf het personeelsverloop minder wordt. Guido legt uit waarom de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak zo effectief is voor het vasthouden van het personeel.

Datum:

28 april 2022 van 16:00 tot 16:45

Voor wie?

Voor elk bedrijf dat moeite heeft om personeel te behouden. Derhalve extra geschikt voor (hr) directeuren en HR business partners.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van de invloed van het gedrag op ons welzijn en effectiviteit. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering. Hij is de ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust welk gedrag je aandacht geeft, want gedrag dat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht