Gratis Webinar | Authentiek zijn met behulp van het brein

Hoe ontwikkel je authenticiteit met behulp van het brein?

Is er een kloof tussen wie je nu bent en de persoon die je zou kunnen of willen zijn? Zet je bijvoorbeeld een masker op als je aan het werk bent? Ervaar je dat je thuis een andere persoon bent dan op je werk? Heb je het idee dat je werk helemaal niet meer bij je past? De kans is aanwezig dat jij onvoldoende authentiek leeft.

Authentiek zijn en je brein

Het brein heeft aan aantal eigenschappen, of beter gezegd wetmatigheden die voorkomen dat je authentiek leeft. Een van die eigenschappen is dat het Westerse brein vooral vanuit cognitie leeft en handelt. Deze cognitie duwt als het ware jouw authenticiteit weg. Gelukkig heeft het brein ook wetmatigheden die zorgen dat je meer vanuit je authenticiteit leeft en handelt. De Brain&Mind aanpak helpt je je authenticiteit te ontwikkelen door dat jij deze bevorderende wetmatigheden leert toe te passen.

Brain&Mind Aanpak®

Alles wat je voelt of denkt komt voort uit je hersenen. Gelukkig kun jij je brein trainen door middel van de Brain&Mind aanpak. De Brain&Mind Aanpak is een wetenschappelijke aanpak die zorgt dat het menselijk potentieel ten alle tijden beter ingezet wordt. Het is een levenswijze die zorgt dat je onbewuste brein veel minder grip op je heeft. Daarnaast zorgt de aanpak voor het leren handelen vanuit je authentieke zelf.

Gratis Webinar | Authentiek zijn met behulp van het brein

Hoe kunt je authentiek leven? Steeds meer mensen vragen zich dit af. De kern van het antwoord ligt in je brein te trainen.
In dit webinar gaat de arts, Guido de Valk, je uitleggen wat authenticiteit is en hij staat ook stil wat de relatie is tussen authenticiteit en het brein. Natuurlijk zal Guido in het tweede deel je al inzichten geven hoe jij gelijk je authenticiteit kunt ontwikkelen.

Datum:

Donderdag 8 december van 16.00 tot 17.00

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om op een gezonde manier de eigen carrière te ontwikkelen en een betekenisvol leven te leiden.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht