Gratis webinar | Authenticiteit inzetten in een omgeving met machtspelletjes

De beste manier om met machtspelletjes om te gaan is authenticiteit inzetten

Authenticiteit is het beste anti-gif in een omgeving met machtspelletjes

Het aantal onveilige werkomgevingen neemt verder toe. Hierdoor is er veel ziekteverzuim en neemt gemotiveerd werken verder af. Er bestaat een groep mensen die erg veel last heeft van deze onveilige omgevingen omdat er vaak machtspelletjes worden gespeeld. Deze groep mensen zijn integere mensen die nooit geleerd hebben hoe met deze spelletjes om te gaan. In menig geval worden zij zelf slachtoffer van deze spelletjes.

Het enige echtwerkende antigif voor machtsspelletjes is het inzetten van je authentieke-zelf. Met de Brain&Mind aanpak® kun je je authentieke-zelf ontwikkelen.

machtspelletjes

Wat is de Brain&Mind aanpak®?

De problemen en uitdagingen die men in het leven ervaart, zoals machtspelletjes, worden in feite veroorzaakt doordat de meeste mensen handelen vanuit hun geworden-zelf. Deze geworden-zelf is leidend omdat het onbewuste en rationele (linker) brein de baas is geworden. De Brain&Mind aanpak® is een op wetenschap gebaseerde aanpak die zorgt dat niet je brein de baas is, maar dat jouw authentieke-zelf de baas weer is.

Je gaat je brein en bewustzijn trainen zodat jouw authentieke zelf duidelijker de baas wordt.

BELANGRIJK: De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt.

Gratis Webinar | Authenticiteit inzetten in een omgeving met machtspelletjes

In het Gratis webinar | Authenticiteit inzetten in een omgeving met machtspelletjes| zal Guido, Leraar Authenticiteit, uitleggen waarom onjuist gebruik van het brein machtspelletjes in stand houdt. Authentiek handelen is het enige echt werkende antigif. Met authentiek handelen wordt bedoeld: je brein optimaal gebruiken. Guido zal je in dit webinar een aantal inzichten geven die ervoor zorgen dat jij stappen kan zetten richting authentiek leven en werken en je een respectvol verweer hebt tegen machtspelletjes.

Datum:

Donderdag 4 mei 2023 van 16:00 tot 17:00.

Voor wie?

Iedereen die er naar verlangt om vanuit authenticiteit en intuïtie te handelen.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling die echt antwoorden geeft. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit.

Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “What matters is only your consciousness”.

Deel dit bericht