Webinar | Leiderschap en thuiswerken

Webinar | Leiderschap en thuiswerken

Hoe behoud je passie en verbinding als je op afstand leiding geeft?

Deze tijd vergt van managers andere vaardigheden. Eén van die andere vaardigheden is het op afstand leidinggeven. Veel mensen werken nu thuis. Dus moeten managers op afstand leidinggeven. Veel manager vinden dit lastig. Sommigen missen de mogelijkheid van controle. Ook is het betrokken houden van je mensen een issue.

In dit webinar legt Lydia Smith uit hoe het brein werkt en welke menselijke behoeftes daaruit voortvloeien. Een aantal daarvan komt in het gedrang bij online werken. Hoe kun je als ‘leider op afstand’ aan die behoeftes tegemoetkomen? Hoe kun je de ruis van gebrekkige online-communicatie compenseren? Hoe hou je je mensen mentaal vitaal? Tijdens het webinar geven we je, naast veel kennis en inzicht, ook praktische managementtools waar je direct mee aan de slag kunt.

In dit webinar leer je:

  • hoe het kennis van het brein gebruikt bij jouw leiderschap
  • hoe je op afstand mensen betrokken kunt houden
  • hoe je je team mentaal vitaal houdt
  • praktische managementtools die je direct kunt toepassen.

Tijdsduur:

1-1,5 uur.

Gepresenteerd door: Lydia Smith

 

Trainer en coach Lydia Smith is psycholoog met een internationale, Japans – Nederlandse, achtergrond. Ze heeft jarenlange ervaring als begeleider van veranderingsprocessen. Zowel in grote groepen, als één op één. Daarbij combineert ze kennis van het brein met de dynamiek van leiderschap. Die aanpak resulteert in adviezen van hoge kwaliteit en echte, blijvende verandering.

Wil jij dit webinar in-company laten geven?
Stuur een mail naar Lydia van lydiasmith@devalkleadershpcompany.nl of bel haar op +31655266166