Wat is de Brain&Mind aanpak®?

De Brain&Mind aanpak® is een nieuwe wetenschappelijke methode om authentiek te zijn en minder vanuit je conditionering te handelen

De neurowetenschap leert ons dat onze linker hersenhelft onze actie het meest beïnvloedt. Dit is onze geconditioneerde zelf. Hij verwerkt en categoriseert informatie en is verantwoordelijk voor het in stand houden van ons geworden-zelf; de versie van onszelf die we in de loop der tijd hebben ontwikkeld. Helaas is deze versie van onszelf vaak gebrekkig, wat leidt tot gevoelens van depressie, woede, ontevredenheid, onzekerheid, burn-out en desinteresse in ons werk. Deze negatieve resultaten zijn het gevolg van het feit dat we ons laten leiden door ons geworden-zelf.

Attentie! Er is meer dan alleen ons geworden-zelf. Naast ons denkende zelf, bestaat ons authentieke zelf – de ware essentie van wie we zijn. Het is onze empowerde zelf. Onze krachtige zelf. Het is het deel van ons dat de vreugde van geluk en liefde ervaart, evenals de kalmte van tevredenheid en de intensiteit van passie. Deze ervaring is diep geworteld in onze rechterhersenhelft.

De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak die je geconditioneerde zelf doet afnemen en je authentieke zelf doet groeien.

De aanpak bestaat uit vier krachtige pijlers.

 1. Beliefs en conditionering voor altijd veranderen
 2. Bewustzijn ontwikkelen en verbreden door meer en meer je rechterhersenhelft te gebruiken
 3. Emoties als boodschappers zien
 4. Doelbewust, passievol en consistent handelen

Waarom is de Brain&Mind aanpak zo effectief?

De Brain&Mind aanpak is gebaseerd op wetenschap van het brein en kwantumfysica. Vanuit deze wetenschap weten we dat het brein en bewustzijn bij iedereen qua basis op dezelfde manier werkt. Vergelijkbaar met het hart: bij iedereen werkt het hart op een zelfde manier.

Deze kennis is de basis van de Brain&Mind aanpak®.

De Brain&Mind aanpak is een aanpak die realiseert dat

 1. je ratio niet meer de baas is;
 2. je eenvoudig gewoontes en dus je gedrag kunt veranderen;
 3. je leert te vertrouwen op je intuïtie;
 4. je groeit in je bewustzijn;
 5. je je passie manifesteert;
 6. je anderen meeneemt;
 7. je handelt vanuit je authentieke zelf;
 8. je een bron van liefde wordt.


Opname webinar | Hoe ont-dek je jouw authenticiteit

De aanpak zorgt voor een bewustlevend mens die in staat is om zich continue te verbeteren en daardoor niet geleid wordt door de dagelijkse problemen en uitdagingen maar daar zelf goed weet mee om te gaan.

Deel dit bericht