Training Be Your Authentic Self

Word je authentieke-zelf

“Be Yourself – Everyone Else is Already Taken.” – Oscar Wilde

BYASAuthenticiteit heeft alles te maken met de persoon die je in je hart bent. Je authentieke-zelf is je diepere-zelf, je echte-zelf. De meeste mensen hebben goed geleerd om zichzelf aan te passen. De echte-zelf wordt dan vaak verborgen, weggeduwd, door je geworden-zelf, je aangepaste zelf.
Deze unieke training zorgt ervoor dat je stappen zet om blijvend vanuit je authentieke-zelf te handelen, te leven en te werken.

De zienswijze van deze training

We worden vooral geleid door onze linkerhersenhelft. Dit deel van onze hersenen analyseert en compartimenteert. Deze helft zorgt voor het vasthouden aan je geworden-zelf oftewel niet leven vanuit je authentieke-zelf.

De training op basis van de Brain&Mind aanpak® zorgt ervoor dat jij je brein wezenlijk op een andere manier leert gebruiken. Je merkt dat je gestaag vanuit je rechterhersenhelft begint te handelen, waardoor je authentieke zijn steeds meer op de voorgrond van je leven komt.
De Brain&Mind aanpak is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt en zijn wij zeker dat jij je doel zal bereiken.

Hoe werkt deze training?

Jouw authentieke-zelf is al sinds je geboorte aanwezig. Echter je opvoeding, je omgeving, jouw constitutie, jouw gewoontes, jouw gedrag voorkomt dat jij je authentieke zelf leeft. Je hebt je gewoontes eigen gemaakt die voorkomen dat jij vanuit je authentieke-zelf werkt omdat jij je brein op een onjuiste manier gebruikt.

Je reis begint met de werking van je brein te begrijpen en hoe je je brein anders kan gebruiken.
Deze andere manier van je brein gebruiken, betekent– bewustzijnsverhoging– beperkende en angst-gerelateerde beliefs herkennen– negatieve emoties oplossen– positieve emoties actief gebruiken– je verlangen of passie realiseren– gewoontes veranderen– je authentieke zelf steeds beter herkennen.

Deze training is een online training met vier sessies in een groep en twee individuele coachsessies met Guido de Valk, ontwikkelaar van de Brain&Mind Aanpak®. Guido zal als gids en leraar Authenticiteit jouw bewustzijn op een zeer krachtige manier openstellen. Samen met tools van de Brain&Mind Aanpak® ben je dan in staat om daadwerkelijk stappen de beweging te maken richting je authentieke zelf. Omdat de groepen niet zo groot zijn en je twee individuele sessies met Guido hebt, kunnen we garanderen dat je je authentieke zelf al snel ervaart.

Wat leer je?

 • hoe je contact maakt met je authentieke-zelf
 • wetenschappelijke kennis van het brein
 • je authentieke-zelf definiëren en waarderen
 • gewoontes veranderen met Neuroplasticiteit
 • emoties als boodschappers gebruiken
 • vanuit je passie en enthousiasme handelen
 • bewustzijn vergroten
 • de switch maken van linkerhersenhelft naar rechterhersenhelft
 • het identificeren van je authentieke persoonlijke intenties.

Wat bereik je?

Je bereikt de eerste stap op weg naar een meer authentiek leven. Een authentiek levend persoon is gelukkiger, meer toegewijd aan zijn passie, heeft een natuurlijke persoonlijke groei en geeft en ervaart betekenis aan ‘zijn’.

Maak kennis met je trainer en leraar Authenticiteit: Guido de Valk

Van jongsaf aan is Guido de Valk gepassioneerd in diepgaande persoonlijke ontwikkeling, op zoek naar zijn eigen authenticiteit en een aanpak die echt wezenlijk mensen verder helpt.

Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit.

Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind Aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “What matters is only your consciousness”.

Wil je meer over Guido lezen? Klik hier.

Met onderstaand formulier kun jij je inschrijven voor de training | Be Your Authentic Self

Praktische informatie

Opbouw training

De training in het Nederlands bestaat uit vier online groepsbijeenkomsten op een dinsdag van 13.00 uur tot 15.30 uur. Daarnaast ga jij gebruik maken van de online leeromgeving. De individuele online coachsessies met Guido worden apart gepland.
De training is
heel praktisch en zorgt er daadwerkelijk voor dat jij concrete stappen zet richting je authentieke zelf en die ook beleeft.

Wanneer?

 • NL-D1 Dinsdag: 23 mei, 30 mei, 6 juni en 13 juni 2023
 • NL-D2 Dinsdag: 20 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli 2023
 • NL-D3 Dinsdag: 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus 2023
 • NL-D4 Dinsdag: 15 augustus, 22 augustus, 29 augustus en 5 september 2023
 • NL-Z1 Zaterdag: 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli 2023
 • NL-Z2 Zaterdag: 15 juli, 22 juli, 29 juli, en 5 augustus 2023
 • NL-Z3 Zaterdag: 19 augustus, 26 augustus, 2 september en 9 september
English

This unique training course Guido also gives in English. Click on the following link to go to the English website.

Voor wie

Voor iedereen die wil groeien in zijn of haar authenticiteit.

Investering

De investering voor deze unieke authenticiteitstraining is €1966 ex btw.

Aantal deelnemers per groep

Maximaal 12

Deel dit bericht