Training Be Your Authentic Self

Zeg voorgoed vaarwel tegen een hardnekkige gewoonte en terugkerende negatieve ervaringen

“Be Yourself – Everyone Else is Already Taken.” – Oscar Wilde

BYAS

Terugkerende negatieve ervaringen

Je kent ze wel, de zogenaamde terugkerende negatieve ervaringen.

  • Op het werk ben jij degene met veel conflicten
  • Het lukt je niet om diepgaande relaties aan te gaan terwijl dat wel je hartewens is
  • Mensen in je omgeving vinden je veel te veel een hoofd mens en je bent het er wel mee eens. Je zou ook liever een hart mens zijn.
  • Meerdere malen heb jij een burn-out gehad.

Feit: jij hebt gewoontes ontwikkeld, die niet overeenkomen met jouw authentieke zelf. Onbewust handel jij vanuit deze gewoontes, en de negatieve ervaring is er weer. De negatieve ervaringen zijn reflecties van je niet authentieke-persoonlijkheid.

In de training ga jij gedrag eigen maken die wel bij jouw authentieke zelf past. En we doen de belofte dat deze terugkerende negatieve ervaringen tot het verleden gaan behoren!

Wat is authenticiteit?

Authenticiteit heeft alles te maken met de persoon die je in je hart bent. Je authentieke-zelf is je diepere-zelf, je echte-zelf, de bijzondere zelf. De meeste mensen hebben goed geleerd om zichzelf aan te passen. De echte-zelf wordt dan vaak verborgen, weggeduwd, door je geworden-zelf, je aangepaste zelf. Hierdoor ontstaan je hardnekkige ongewenste gewoontes.

Belangrijke informatie over de training

Op een heel praktische manier ga aan de slag om jouw brein te herprogrammeren. Deze herprogrammering heeft twee focuspunten:

  1. Het gedrag dat niet bij je past, transformeren
  2. Gedrag dat bij je authentieke-zelf past vergroten!

Jij herprogrammeert met je verhoogde bewustzijn en met speciale technieken uit de kwantumfysica.

Onze hardnekkige gewoontes zitten in ons brein en vooral in de linkerhersenhelft. Dit deel heeft er geen baat bij dat je verandert. Dit deel vindt het eigen wel prima zo. Daarom blijf je negatieve ervaringen tegenkomen.
Om echt te veranderen dien je je rechterhersenhelft te activeren oftewel je echte zelf. Het activeren van je rechterhersenhelft is een hoofddoel van deze training. Je gaat dus echt contact maken met je echte zelf.

Deze training is gebaseerd op de Brain&Mind aanpak®. De Brain&Mind aanpak is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt en zijn wij zeker dat jij je doel zal bereiken.

Deze training wordt bij voorkeur gegeven als online training. We geven deze ook af en toe op locatie in Amsterdam in de Natuurkamer.

Opbouw

De training bestaat uit vier groepsessies van 2,5 uur en twee individuele coachsessies van 1 uur met Guido de Valk, leraar authenticiteit. Guido zal als gids en leraar Authenticiteit jouw bewustzijn op een zeer krachtige manier openstellen. De individuele online coachsessies met Guido worden apart gepland.
Daarnaast ga jij gebruik maken van de online leeromgeving.

Schrijf je in voor de wachtlijst!

Planning

Regelmatig starten er nieuwe groepen.

Aantal deelnemers per groep

Maximaal 12

 

 

De financiële investering voor deze unieke online training is €1996 ex btw

De tijdsinverstering is naast de online sessies 1-2 uur per week.

Van jongsaf aan is Guido de Valk gepassioneerd in diepgaande persoonlijke ontwikkeling, op zoek naar zijn eigen authenticiteit en een aanpak die echt wezenlijk mensen verder helpt.

Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit.

Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind Aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “What matters is only your consciousness”.

Wil je meer over Guido lezen? Klik hier.

Met onderstaand formulier kom jij op de wachtlijst voor de training | Be Your Authentic Self.
We nemen snel contact met je op en we geven informatie over deze training. Wil jij deelnemen? Dan zoeken we een passende startdatum.

Deel dit bericht