Proeverij | Hoe maak je als zorgmanager echt ruimte in je hoofd?

Online Proeverij | Hoe maak je als zorgmanager echt ruimte in je hoofd?

Voel met behulp van wetenschap, blijvend meer ruimte en lucht in je hoofd

Herken jij je hier in?

– Je werkt als manager, teamleider of projectleider in de zorg

– Je hebt de keuze gemaakt om in de zorg te werken omdat je betekenis wilde ervaren met het werk dat je doet. De inhoud van je werk doet er toe!

– Je werk is zeer inspirerend, echter je verliest steeds meer je passie en je enthousiasme is nauwelijks voelbaar.

– Veel van je werk gaat op aan geregel en geneuzel. Hierdoor lijkt het alsof je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen. Je wilt graag dingen anders doen, maar het dagelijks geregel zuigt je energie en inspiratie op als een bodemloze put.

– Je hoofd is vol. Je voelt dat er nu echt wat moet gebeuren.

Dan nodigen we je van harte uit om naar de proeverij te komen van donderdag 30 november (15.00-17.00uur).

In deze proeverij van twee uur krijg je eenvoudige methodieken uit de neurowetenschappen en kwantumfysica aangereikt die je al gelijk rust en ruimte laten ervaren. Zoals we gewend zijn van wetenschap: de resultaten van de technieken zijn uitgebreid bestudeerd en bewezen.

Online Proeverij

In deze online proeverij leert Guido de Valk je hoe jouw hoofd veel minder vol wordt. Hoe jij ruimte in je hoofd krijgt. Je zult inzicht krijgen in de Brain&Mind aanpak®. Eenvoudig gezegd, de Brain&Mind aanpak® laat je ervaren hoe je je regie terugneemt en behoudt. Je gaat op een heel eenvoudige manier groeien in het terug krijgen van controle over wie je echt zelf bent. Je komt weer bij je passie, je authentieke zelf.

Investering:

De investering bedraagt 190 euro inclusief btw ( €157,02 ex btw)

Datum:

Donderdag 30 november 2023, 15:00-17:00 uur

Voor wie?

Deze proeverij is speciaal aanbevolen voor zorgmanagers, teamleiders en projectleiders in de zorgsector.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Guido de Valk heeft sinds jongs af aan een sterke interesse in gegronde spirituele ontwikkeling. Hij zoekt naar antwoorden die echt impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke staat. Guido is tevens auteur van meerdere managementboeken en oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “You create your own reality”

Inschrijven?

Deel dit bericht