Online proeverij | Hoe kun je je ‘anderszijn’ beleven vanuit je kracht?

Online Proeverij | Hoe kun je je ‘anderszijn’ beleven vanuit je kracht?

Voel met behulp van wetenschap, blijvend meer in je kracht

‘Ben jij anders?’

  • “Anderszijn” kan je ervaren in veel opzichten, zoals bijvoorbeeld je afkomst.
  • Ben jij het zat dat je je steeds weer moet bewijzen dat je capabel bent?
  • Wil jij je niet altijd blijven aanpassen?
  • Neem je daarom ongelijkheden maar op de koop toe, b.v. dat je op een lagere functie werkt dan dat bij je past?

In plaats van je aanpassen durf je niet te kiezen om vanuit je authentieke kracht te handelen. Authentiek zijn betekent dat je handelt op een manier die je ware, bijzondere zelf laat zien zonder te proberen anderen te behagen, echter wel vanuit totale integriteit.Wil jij je ‘anderszijn’ niet meer opzij leggen en echt kiezen vanuit je unieke kracht en purpose, je leven in te richten, dan nodigen we je van harte uit om naar de proeverij te komen vandonderdag 7 december van 15.00-17.00uur.

In deze proeverij krijg je eenvoudige methodieken aangereikt uit de neurowetenschappen en kwantumfysica die ervoor zorgen dat je de kracht van je bijzondere zelf ziet, hoe je in gezonde verbinding met de ander, de belangrijke doelen in je leven realiseert en gemakkelijker de juiste keuzes kan maken.

Online Proeverij

In deze proeverij geeft Guido de Valk je inzicht in hoe jij je ‘anderszijn’ kunt beleven vanuit je innerlijke bijzondere zelf. Hierdoor sta je stevig in de schoenen, laat jij je niet meer uit het veld slaan door de mening van de ander en word je een inspiratiebron voor velen om je heen.

Je krijgt inzicht in de Brain&Mind aanpak®. Eenvoudig gezegd, zorgt de Brain&Mind aanpak® dat je meer grip krijgt op jezelf omdat je grip krijgt op je brein en het dictaat van ontkrachtende gedachten. Je gaat op een heel eenvoudige manier groeien in je aanwezigheid in de wereld en in het terugkrijgen van controle over je gedrag.

Investering:

De investering bedraagt 190 euro inclusief btw ( €157,02 ex btw)

Datum:

Donderdag 7 december 2023, 15:00-17:00 uur

Voor wie?

Deze proeverij is speciaal aanbevolen voor iedereen die zichzelf anders ervaart en juist vanuit deze kracht wil handelen

Gepresenteerd door Guido de Valk

Guido de Valk heeft sinds jongs af aan een sterke interesse in gegronde spirituele ontwikkeling. Hij zoekt naar antwoorden die echt impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke staat. Guido is tevens auteur van meerdere managementboeken en oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “You create your own reality”

Inschrijven?

Deel dit bericht