Trainingen

 

 

De Brain&Mind Aanpak® is ontwikkeld door Guido de Valk met de bedoeling bewust leiderschap te cultiveren. Valk Leadership heeft inmiddels diverse trainingsprogramma’s ontwikkeld die allemaal individueel of op maat beschikbaar zijn.

Hieronder is een selectie van ons aanbod.

 

Aanbod

Beweeg je muis over de afbeelding en klik voor meer informatie.

trainingen
Brain&Mind Practitioner Mentaal Fit Effectieve Communicatie Mensgericht Leiderschap Persoonlijke Effectiviteit Persoonlijk Leiderschap In Company Webinars Coaching Wat is de Brain&Mind Aanpak?

Brain&Mind Practitioner

Regelmatig ervaar je angst. Je voelt je onzeker. Je zit veel in je hoofd. Je neemt het probleem van de ander makkelijk over. Je wilt graag loslaten maar je blijft er moeite mee hebben. Kortom: je verliest regelmatig je eigen kracht. Je voelt je gemakkelijk machteloos, onvervuld en dat, soms al een hele lange tijd. Met de Brain&Mind aanpak is het echter niet zo moeilijk om krachtiger te handelen en vaarwel te zeggen tegen dat gevoel van machteloosheid. Een Brain&Mind Practitioner geeft een duurzame transformatie. Lees hier meer over de imapct ervan.

Mentaal Fit

Mentale uitputting is een uitputting van het brein. Door het B&M programma mentaal fit, ga je gewoontes je eigen maken die zorgen dat je mentaal fit bent, door goed met je brein om te gaan. Een fit brein wordt je focus.
Vanuit de neurowetenschappen is het heel duidelijk wat je moet doen om mentaal fit te blijven. Je gaat deze kennis toepassen zodat jij of je team mentaal fitter zijn. Lees hier meer.

Effectieve Communicatie

Effectieve communicatie gaat over luisteren zonder dat je gelijk wilt reageren. Effectieve communicatie gaat over ruimte innemen om je eigen behoeftes comfortabel en met respect te delen, respect voor de ander z’n behoeftes. Effectieve communicatie gaat over communiceren met het groter geheel in je achterhoofd. Met het Brain&Mind programma Effectieve Communicatie worden deelnemers vaardig in goed en veilig communiceren door het toepassen van kennis van het brein. Lees hier meer.

Mensgericht Leiderschap

Een mensgerichte cultuur in een organisatie waar de mens centraal staat, zal meer personeel behouden dan bedrijven die zich vooral richten op hoge omzet en het goed laten verlopen van processen. Met het Brain&Mind programma Mensgericht Leiderschap kan je leiders ontwikkelen die passen bij deze tijd: leiders die de mens centraal zetten en toch hoge omzet behalen en geoliede processen managen. Lees hier meer.

Persoonlijke Effectiviteit

Door de snelle wereld is het steeds minder makkelijk om je niet te verliezen in de waan van de dag. Je voelt alsof je word geleefd. Je bent onvoldoende effectief! ’

Onvoldoende persoonlijke effectiviteit wordt zichtbaar doordat je minder bereikt dan je wilt.

Met het Brain&Mind programma Persoonlijke Effectiviteit kan jij hier gemakkelijk verandering in brengen. Lees hier meer.

Persoonlijk Leiderschap

Veel mensen hebben veel meer in zich dan er uitkomt. Praktisch gezien ervaar je dit als dat je zelf veel minder controle over je eigen reacties hebt dan dat je zou willen. In zekere zin ervaar je dat andere mensen, situaties en je conditionering bepalen hoe jij je gedraagt. Dit fenomeen is goed uit te leggen aan de hand van het brein waarom dit zo werkt; het brein heeft eigenschappen die voorkomen dat je zelf bewust handelt. Gelukkig heeft het brein ook eigenschappen die zorgen dat jij de leider van je eigen leven wordt en dus bewust kan sturen. Lees hier meer.

Coaching

We coachen met een programmatische aanpak. Dit betekent dat we stap voor stap zorgen dat klant zich ontwikkelt tot het volle potentieel. We beginnen met een uitgebreide intake, om vanuit heldere verwachting een programma te maken. De coaching wordt ondersteund met een online leeromgeving, waar theorie van de kennis van de werking van het brein staat, oefeningen staan en de deelnemer controle heeft over eigen ontwikkeling. Lees hier meer.

Deel dit bericht