Training mentale vitaliteit

Training mentale vitaliteit

Behoud je veerkracht!
‘Ik loop de hele dag te piekeren. Elke dag zijn er weer nieuwe urgente zaken. Vrijwel nooit krijg ik af wat ik gepland had. Hoe ik ook mijn best doe, het lijkt nooit genoeg te zijn. Ik ben moe. Blij als de werkdag voorbij is, maar als ik dan in bed lig, kan ik de slaap niet vatten…’

Herken je dit? Dan heb je waarschijnlijk de behoeftes van je brein te lang genegeerd. Je brein is uitgeput. Je loopt kans op een burn-out. Hoog tijd voor een mentale fitheidstraining.

In de training mentale vitaliteit ga je gewoontes aanleren om een vitaler brein te krijgen. Met een vitaal brein ben je productiever, stabieler en zit je lekkerder in je vel. Je ben mentaal vitaal.

Ons brein doet aan topsport en daarvoor moet het goed getraind zijn. En hoewel we allemaal weten hoe belangrijk een goede lichamelijke conditie is, verwaarlozen we de ‘fitness’ van ons brein.

In de training Mentale vitaliteit leren we je hoe je een fitter brein krijgt. Met een fit brein ben je productiever, stabieler en je zit lekkerder in je vel. Je bent mentaal vitaal.

Tijdens de training leer je hoe je brein werkt. En hoe je met die kennis je brein beter kunt gebruiken. In de actieve en praktische training ga je direct zelf aan het werk. Je leert te schakelen tussen mindsets en wordt mentaal vitaler: je kunt je beter concentreren, piekert minder en bent positiever. Je hebt weer veerkracht om het dagelijkse gedoe het hoofd te bieden. Je gebruikt het weekend niet meer om bij te komen, maar om actief leuke dingen te ondernemen.

Opbouw en Programma

De praktische online training bestaat uit vier trainingsblokken van 2,5 uur. Je werkt aan de hand van jouw persoonlijke actie- en oefenplan aan je mentale vitaliteit.
Tussen de vier trainingsmomenten door heb je toegang tot de online leeromgeving. Hier vind je de theorie en diverse oefeningen om je mentale vitaliteit te verhogen.


Onderwerpen

  • basiskennis van de werking van het brein
  • duurzame gewoonteverandering
  • de vijf pijlers van mentale vitaliteit
  • switchen tussen mindsets
  • persoonlijk actie- en oefenplan.

Algemene informatie

Data voor deze online training

Op dit moment hebben we geen data gepland. Heb je interesse laat het ons dan weten? We kunnen deze training ook op maat voor jouw bedrijf organiseren.

Voor wie?

Voor iedereen die zich mentaal minder fit voelt en hier op korte termijn verandering in wil brengen.

Kosten

€775,- ex btw
Elke deelnemer ontvangt het eboek : Neuroleiderschap, van macht naar kracht.

Aantal deelnemers

Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 10

Locatie

Het is een online training. We gebruiken de applicatie zoom.

In-company:

Deze training kan ook in-company gegeven worden. Meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-6155002 of via het volgende mailadres info@valkleadership.nl

Training mentale vitaliteit

[gravityform id=”16″ title=”false” description=”false”]

Deel dit bericht