Training Krachtig handelen met de Brain&Mind Aanpak

Ontwikkel een krachtige en verbindende mindset

Training Krachtig handelen met de Brain&Mind aanpak

Introductie

Herken je dit: mensen doen niet of onvoldoende wat jij wilt. Je werkt super hard maar resultaten zijn niet naar verwachting. Regelmatig ervaar je angst. Je voelt je onzeker. Je zit veel in je hoofd. Je neemt het probleem van de ander makkelijk over. Je wilt graag loslaten maar je blijft er moeite mee hebben. Kortom: je verliest regelmatig je eigen kracht. Je voelt je gemakkelijk machteloos, onvervuld en dat, soms al een hele lange tijd.

Met de Brain&Mind aanpak is het echter niet zo moeilijk om krachtiger te handelen en vaarwel te zeggen tegen dat gevoel van machteloosheid.

Schrijf je daarom in voor de wetenschappelijk onderbouwde training Krachtig handelen met de Brain&Mind Aanpak®. Met deze training ga je jouw eigen kracht duurzaam herkennen en inzetten. Je wordt daadwerkelijk een krachtig persoon.


Training Krachtig handelen met de Brain&Mind aanpak

Iedereen bezit een brein en een mind met een enorme kracht. Deze kracht manifesteert zich als je zorgt dat brein en mind optimaal met elkaar samenwerken. Door de training Krachtig handelen met de Brain&Mind aanpak ga je jouw kracht tot bloei brengen.

Met de kracht van het brein en de mind, handel jij effectief en mensgericht. Je handelt op een manier die bij jou past EN die respectvol is naar je omgeving. Deze training is gebaseerd op de Brain&Mind Aanpak®.

Wat is de Brain&Mind Aanpak®

De problemen die jij in je leven ervaart worden veroorzaakt door hoe het brein met deze problemen omgaat. Je voelt je machteloos of onbekwaam. Dit gevoel belemmert je ambities en dromen. Met de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak ga je wezenlijk anders met situaties om, waardoor jij je focus op je doelen en impact versterkt.

Lees meer over de Brain&Mind Aanpak.

Doelstelling en effecten van de training

Door de training Krachtig Handelen met de Brain&Mind aanpak ga je jouw kracht inzetten op een voor jou relevant terrein? Je doet dat door, bv: krachtig leidinggeven, krachtig spreken, krachtig ondernemen, krachtig luisteren, krachtig verbinden, krachtig adviseren en zo maar door. Je komt sneller tot resultaten, je bereikt de voor jouw waardevolle doelen dan ook echt. Een positieve invloed op mensen hebben wordt zo je tweede natuur. Je gaat vanzelfsprekend handelen vanuit je waarden. Je persoonlijke ontwikkeling gaat als een sneltrein zonder dat je je erin verliest; je blijft aan het stuur.

 


Resultaat

De training zorgt dat je goed bent in het managen van je brein en de samenwerking tussen brein en bewustzijn. Daardoor ervaar je meer regie in je leven en kun je ondanks de omstandigheden de beste versie van jezelf zijn.

Je leert:

 1. hoe je met kennis van de werking van het brein je eigen gedrag kunt veranderen;
 2. hoe je regie kunt hebben over je gedrag in elke situatie;
 3. hoe jij deze kennis praktisch toepast in je werk;
 4. hoe jij mensen makkelijk meekrijgt in hun verandering;
 5. hoe managers en medewerkers, eigenaar worden;
 6. hoe jij je eigen gedrag eenvoudig kunt aanpassen.

Onderwerpen

In de training komen de volgende modules aan bod.

 • Module : Inleiding in de Brain&Mind aanpak van gedragsverandering
 • Module : Neuroplasticiteit, breinnetwerken en dopamine
 • Module : De mindset switch
 • Module : Bewustzijnsontwikkeling
 • Module : Brein-hygiëne
 • Module : Georganiseerd werken
 • Module : Het ontwikkelgesprek
 • Module : De rol van de omgeving

Je kunt je hier inschrijven
 • Nu inschrijven

 • Ik schrijf mij graag in voor de training Krachtig handelen met de Brain&Mind Aanpak
  met als startdatum
 • De investering voor deze vierdaagse training bedraagt € 2.799 excl. btw.
  Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een bevestiging.

  Persoonsgegevens

 • Factuurgegevens

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Praktische informatie

Opbouw training

De training start met een live bijeenkomst. Tussen de bijeenkomsten door treffen we elkaar online via het zogenaamde interreflectie-webinar. In totaal zijn er 4 live bijeenkomsten. Alle bijeenkomsten zijn van 9.30 – 17.00 uur. Het programma bestaat vooral uit het doen van oefeningen en het zorgen dat jij de basis van gedragsverandering op basis van Brain&Mind aanpak eigen maakt.

Data van de training:

Er zijn 2 series van 4 bijeenkomsten met de volgende data gepland.

Serie A: Donderdag 19 mei | Woensdag 1 juni | Woensdag 15 juni | Woensdag 6 juli 2022
Serie B: Donderdag 8 september | Donderdag 22 september | Donderdag 6 oktober | Donderdag 3 november 2022

De individuele coaching voor elke serie spreken we apart af. De momenten voor het interreflectie-webinar worden met elkaar tijdens de bijeenkomsten afgesproken.

Voor wie?

Voor HR-managers, HR-adviseurs, leidinggevenden en andere professionals die het beste uit zichzelf en anderen willen halen.

Investering

De investering voor de vierdaagse training Krachtig handelen met de Brain&Mind aanpak bedraagt: €2.799 excl btw. De investering is inclusief dagarrangement (biologische koffie, thee en lunch), materiaalkosten en gebruik van de online leeromgeving.

Aantal deelnemers: Maximaal 12

De trainer: Joost Vonk is uw trainer.

Locatie: Kontakt der Kontinenten, Soesterberg