Training Brain&Mind Practitioner-1

Als jij de Brain&Mind aanpak wilt leren toepassen

Voor bezielende en empowerende professionals

Je bent vol ideeën, plannen en inzichten hoe jij jezelf wilt manifesteren. Toch houd je je in. Je remt jezelf telkens weer onbewust af. Je geeft anderen de ruimte en voorrang of cijfert je eigen talenten geleidelijk aan weg. Hierdoor realiseer je jouw mooie ideeën onvoldoende of niet.

Je voelt je geremd. Je hebt voor een deel deze ‘programmering’ van geremdheid en van inhouden geaccepteerd en staat er zelfs niet eens bij stil. Tegelijkertijd blijft de echte zelf knagen. Je blijft zoeken naar oplossingen om wel vanuit jouw authenticiteit te leven en te manifesteren. Daarom lees jij nu over deze training, de training Brain&Mind practitioner.

Stop met zoeken. Met de training Brain&Mind practitioner neem je afscheid van je aarzelende en geremde kant en start je met het realiseren vanuit je authentieke ik. De training Brain&Mind practitioner is gebaseerd op de Brain&Mind aanpak®.

Deze aanpak is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt deze aanpak echt! Deze training is uniek en niet vergelijkbaar met andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wat is de Brain&Mind aanpak®

Je bent veel meer dan jouw denken. Naast het denken bestaat er ook een ervaring. Je kunt ervaren dat jij een lichaam hebt, dat jij gevoelens hebt, dat je liefde hebt , dat je gedachten hebt en ook dat je intuïtie hebt.
Echter deze ervaring heb je nu onvoldoende door. Deze onderdelen blijven in grote mate te onbewust. Daardoor blijft de geworden-jij de baas, in plaats van je authentieke zelf. De geworden-jij is de persoon die jij denkt te moeten zijn.
Door de Brain&Mind aanpak® ga je veel meer van jezelf bewust ervaren, onder andere wie jij daadwerkelijk bent. Om vervolgens deze ervaring te gebruiken voor meer realisatie en manifestatie.

De kern van de training Brain&Mind practitioner

Je wordt voornamelijk geleid door je onbewuste rationele (linker) brein met krachtige remmende beliefs, emoties en gewoontes. Dit onbewuste brein is de leider in plaats van je authentieke bezielde-zelf. Het onbewuste brein is de baas. Het onbewuste brein onderdrukt je ware zelf. Het zorgt dat je blijft geloven in je negatieve beliefs.

Door de training Brain&Mind practitioner wordt jouw authentieke zelf de baas. Authenticiteit zorgt voor meer verbinding met je omgeving, je neemt automatisch de ruimte in die je nodig hebt en je manifesteert en realiseert vanuit je echte zijn.

Doelstelling

Door de training Brain&Mind Practitioner leer je kennis van de werking van het brein en van bewustzijn toe te passen om diepgaand ander gedrag te ontwikkelen en bezieling te bevorderen; bij jezelf of bij je klanten, collega’s, cliënten, leerlingen of patiënten.

De training realiseert kennis en inzichten hoe jij het brein kunt managen en hoe je bewustzijn kunt verhogen. Oude patronen verdwijnen en nieuwe patronen, meer passend bij jouw echte ik manifesteren zich. Je effectiviteit, bezieling, persoonlijk leiderschap en authenticiteit geef je eindelijk een stabiel platform en nemen gigantisch toe.

Onderwerpen

In de training ga jij jezelf transformeren door het toepassen van de Brain&Mind aanpak®. Je krijgt wetenschappelijke informatie, echter de nadruk ligt op het toepassen.

De volgende onderwerpen komen aan bod.

  • basiswerking van het brein, met de nadruk op het veranderen van gedrag en gewoonte;
  • basiswerking van bewustzijn, met de nadruk op het verhogen van je bewustzijn;
  • zelfmotivatie;
  • minder geleid worden door negatieve emoties;
  • je authentieke zijn de baas laten zijn
  • handelen vanuit je positieve mindset;
  • brein-hygiëne;
  • georganiseerd werken;
  • je omgeving inspireren.

GRATIS PROEFLES

Wil jij de Brain&Mind aanpak eerst ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Verderop deze pagina vind je de link.

Maak kennis met de Trainer: Joost Vonk

Joost Vonk is je trainer bij de training Brain&Mind practiTioner. Hij is een doorgewinterde Brain&Mind practitioner. Daarnaast is hij een zeer ervaren trainer die op een liefdevolle en veilige manier ervoor zorgt dat jij echt stappen gaat zetten.

De Brain&Mind practitioner

Door de training word je een Brain&Mind practitioner. De Brain&Mind Practitioner is authentiek, ECHT effectief, bezield en doelgericht. De Brain&Mind Practitioner is ECHT mentaal krachtig en maakt anderen mentaal krachtig. De Brain&Mind Practitioner práát niet over mens-zijn centraal maar IS het en gaat als van nature de menselijke verbinding aan, ongeacht de situatie.

Met onderstaand formulier kun jij je inschrijven voor de training Brain&Mind Practitioner

Praktische informatie

Opbouw training

De training bestaat uit vier live bijeenkomsten en een uitgebreide E-Learning met achtergrondinfo en gerichte opdrachten & oefeningen. Alle bijeenkomsten zijn van 9.30 – 17.00 uur. Naast de live bijeenkomst heeft elke deelnemer één online coachsessie met de trainer. Verder zijn er twee online oefensessies en is er een (online) lezing door Guido de Valk.
Het programma is een heel praktisch programma en zorgt dat jij de basis van gedragsverandering op basis van Brain&Mind Aanpak® eigen maakt.

Data van de training:

Er zijn series van 4 live bijeenkomsten van 9.30-17.00 uur met de volgende data gepland (tussen haakjes de online lezing met Guido de Valk)

NEDERLAND

Serie 2023-III: Donderdag 20 april | Donderdag 11 mei | Donderdag 25 mei | Donderdag 22 juni (Online lezing Guido Maandag 12 juni 16.00-17.00)

Serie 2023-IV: Woensdag 17 mei | Donderdag 1 juni | Donderdag 15 juni | Donderdag 13 juli (Online lezing Guido 4 juli 11.30-12.30)
Serie 2023-V: Donderdag 8 juni | Dinsdag 20 juni | Woensdag 12 juli | Donderdag 24 augustus (Online lezing wordt nog gepland)
BELGIË
Serie B23-I: Donderdag 6 april | donderdag 13 april | donderdag 4 mei | donderdag 18 mei

 

Voor wie?

Voor iedereen die zich of zijn omgeving wil ontwikkelen door diepgaande gedragsverandering: verander-/changemanagers, HR professionals, artsen, hulpverleners (artsen en therapeuten) onderwijzers, trainers en coaches.

Investering

De investering voor de vierdaagse training ‘Brain&Mind Practitioner’ bedraagt: €2.916 excl btw. De investering is inclusief dagarrangement (biologische koffie, thee en lunch), materiaalkosten en gebruik van de online leeromgeving.

Aantal deelnemers: Maximaal 10

De trainer: Joost Vonk is de trainer.

Locatie: in het midden van het land (Zeist of Soesterberg)

Gratis proefles

Wil jij de Brain&Mind aanpak eerst ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles via onderstaande link


Ervaringen van deelnemers van de Training Brain&Mind Practitioner

Marijke KlosseOndernemer

Hoe mooi is het om bewust(er) te worden van je gedrag en de werking van je brein en dat je zo grip krijgt op je handelen. Het lijkt soms ingewikkeld, echter door de training heb ik praktische handvaten aangereikt gekregen om vaarwel te zeggen tegen ‘oud’ gedrag en te starten met ‘nieuwe’ gewoontes die beter aansluiten op mijn persoonlijke waardes.

Klaas-Jan de VriesPartner | Trainer | Coach

Voor mij was de BMP een kennismaking met de werkwijze van Valk Leadership. Ik deed de training als onderdeel van de voorbereiding op het VL partnerschap. Dat is een goede investering gebleken. Ik werd me meer bewust van mijn eigen proces en begon kleine veranderingen door te voeren, bijvoorbeeld niet alle vragen beantwoorden. Mijn eigen kernkwaliteit duidelijker zien en gebruiken: kernvragen stellen – snel tot de kern doordringen. Het gevoel van controle over mijn gedrag en de voldoening ervan groeide. Ik werd ook beter in het richten van mijn aandacht. Dit helpt enorm bij georganiseerd werken. Ik profiteer hiervan in alle activiteiten waarbij ik betrokken ben. Ik heb ook mijn eigen behoeften als mens beter in kaart gebracht. Dit helpt me bij het voor mezelf en anderen zorgen, en daarover communiceren.

Patrick StriperPartner | Trainer | Coach

Wanneer je op een heel andere wijze écht wilt leren over jezelf, van jezelf en met jezelf, is de Brain&Mind practitioner je allerbeste kans. Dat zeg ik je uit eigen ervaring.

Bijna alle opleidingen, trainingen die ik gedaan heb, gaven me tips&tricks of hebben me geholpen aan 1 of 2 wetenswaardigheden die ik onthoud en af en toe toepas. Maar mijn gedrag ben ik er niet door gaan veranderen. De BMP opleiding is van een andere orde. Praktisch toepasbaar, niks zweverig, wetenschappelijk gefundeerd. Anders.

Je hebt maar 1 goede reden nodig. Ook al vertelt je brein je nu je dit hebt gelezen wellicht iets anders, wanneer je er écht even bij stil staat, weet je heel goed dat de vorige zin klopt. Althans voor mij als BMP-er wel. Laat deze opleiding nu precies dat gereedschap zijn, wat jou steeds weer in staat stelt om effectiever te zijn. Aantoonbaar beter resultaat met minder moeite, wie wil dat nou niet?

Alma EngelhartOndernemer

Iedereen heeft zijn eigen redenen om deel te nemen aan de training Brain &mind practitioner. Mijn doel was om effectiever te kunnen zijn in mijn werk. En daar heb ik heel veel handvatten voor gekregen. Omdat ik heb geleerd hoe het brein werkt ben ik me bewuster geworden van mijn gedrag en hoe een ander daarop reageert. En met de oefeningen die ik heb aangereikt gekregen kan ik nu dus aan de slag om bewust te kiezen voor een andere, bewustere aanpak.De training is een mooi uitgebalanceerde combinatie van theorie over de werking van het brein en praktische oefeningen, waardoor je wordt uitgedaagd om daadwerkelijk nieuw gedrag aan te leren. Ik keek uit naar elke trainingsdag. Door de prettige en eerlijke begeleiding van Joost en Guido ontstond samen met de deelnemers snel een vertrouwde sfeer en was er veel ruimte om te oefenen en stappen vooruit te zetten. Als je jezelf wilt ontwikkelen is deze training een echte aanrader!

Patrick OudijkManager

Een frisse, open, praktische en persoonlijke oriëntatie op hoe je zelf de werking van het eigen brein (intellectueel kapitaal) en die van de ander effectief kan beïnvloeden ten behoeve van wenselijk/noodzakelijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling…..Niet altijd makkelijk, maar wel altijd leuk, leerzaam en nuttig door het voelbare resultaat en de “ontspannen en tegelijkertijd doelgerichte” wijze van met elkaar leren en ontdekken…..

Ron van den HeuvelOndernemer/Coach

Een prettige en leerzame training, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ik maak nu bewuster keuzes vanuit mezelf en ervaar meer rust en zekerheid.

Joke DiestEigenaar

Het is een cadeau aan jezelf; je krijgt helder inzicht in je eigen mindset en hoe het werkt in jouw brein. Het helpt je bewust keuzes te maken voor/in je eigen leven en hoe je het contact met anderen wil. Wat het me heeft opgeleverd? Bewust handelen vanuit waarden en ontspanning. Er ligt meer focus op. Daardoor lukt het me vaker te kiezen vanuit mijn kracht en comfortabel voelen bij ‘het niet weten’. Meer hier en nu.

Deel dit bericht