Samenwerkingspartners

Hoe word je 10% mentaal en fysiek fitter? Wat levert dat op voor mensen en je organisatie?

Vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid/ vitaliteit vliegt De Valk Leadership Company samen aan met samenwerkingspartner Sonja van Hamersveld, eigenaar Charly Green. Zij zijn de partner voor bedrijven in de reis naar meer vitaliteit. De filosofie en de taal binnen neuroleiderschap vormt een basis om met elkaar te werken aan een continue leer- en groeicultuur. Basis voor succes nu en in de toekomst!

Neuroleiderschap wordt ingezet binnen toekomstgericht leiderschap om leidinggevenden in te laten zien dat veranderen kan, te beginnen bij zichzelf. Welke impact gaat dat hebben op de werkvloer?

Sonja en Guido zijn inmiddels een klein jaar samen hard opweg om integraal en op de structurele basis organisaties te begeleiden iedere dag een beetje beter te worden. Wat zou dat jullie brengen?

www.charlygreen.nl

Leiderschap gaat vooral over jezelf en begint bij jezelf.
Makkelijk gezegd, maar best lastig om te doen of aan te beginnen. We worden namelijk snel af-geleid en denken vaak zo ben ik nu eenmaal. Door jezelf te leren kennen kan je al een hele verandering in gang zetten in je denken en in je gedrag. En daar begint het dus, jezelf leren kennen. Pas als jezelf kent, kun je leiden, en kun je invloed hebben op anderen; kun je anderen leiden.

OSIC is een specialist in leiderschapsontwikkeling. Voor leidinggevenden en hun teams. OSIC neemt leiders en managers mee in hun eigen ontwikkeling op een expert te worden in het leiden van jezelf en op verschillende leiderschapsthema’s. Voortbordurend op de basis die wordt gelegd door de Neuroleiderschap.

www.osic.nl

We zouden er meer uit kunnen halen als we meer als team zouden werken

Niemand kan alles alleen. En samenwerken is niet zo makkelijk. De neuroleiderschap biedt een fantastische basis om de noodzakelijke samenwerking tussen mensen te versterken. Bij vraagstukken over verbinding in de groep, samenwerking en teamontwikkeling werkt De Valk Leadership Company samen met Joost Vonk, TeamSmederij. Joost Vonk biedt als teamcoach eenvoudige oefeningen gericht op ervaring en bewustzijn die je direct kunt vertalen naar de werkvloer. Op een vanzelfsprekende manier ontstaat er verbinding en eigenaarschap. Je ervaart als collega’s of team ruimte om te ontwikkelen en kunt daadwerkelijk betrokken afspraken maken die je helpen om meer te halen uit je samenwerking. Zijn motto: Dichter bij jezelf. Dichter bij elkaar.

www.teamsmederij.nu

Inclusion4Diversity

Inclusion4Diversity is gespecialiseerd in het duurzaam creëren van diverse en inclusieve werkomgevingen. Meerdere factoren maken Inclusion4Diversity de eerste keuze voor opdrachtgevers. Ten eerste de kruisbestuiving van jarenlange kennis en ervaring in zowel de publieke als private sector. Ten tweede de toepassing van neurowetenschap binnen het vakgebied diversiteit en inclusiviteit. De Valk Leadership Company en Inclusion4Diversity bundelen sinds 2018 de krachten samen op de thema’s neuroleiderschap en inclusief leiderschap. Deze bundeling zorgt, door eenvoudig gebruik van de kennis van de werking van het brein, voor meer divers en inclusief denken en handelen. Het resultaat van deze gedragsverandering is minder unconscious bias en meer bewustzijn.

Deel dit bericht