Retreat Italy

Brain&Mind Retreat “Ruimte Vooral”

  • Je hebt een druk bestaan.
  • Je gunt jezelf weinig tijd.
  • Je hebt een volle agenda met weinig ruimte voor andere zaken…..

Je voelt je goed, je presteert uitstekend. En toch mis je iets.

Het is alsof je weet dat er meer is dan je nu ervaart.

Je wilt het vastpakken en dan verdwijnt het uit je zicht.

Je hebt behoefte aan tijd om stil te staan bij wat je ervaart.

Je leeft in hoog tempo en je vraagt je af hoe lang je dit nog volhoudt.

 

Brain&Mind retreat “Ruimte Vooral”

Het Brain&Mind retreat “Ruimte Vooral” in de Toscaanse bergen is een bosrijke omgeving die zich goed leent voor een retreat van Valk Leadership. Het Brain&Mind retreat “Ruimte Vooral” biedt je ruimte vooral om te ontdekken:

Wie jij echt bent. Waar jij blij van wordt. Waar jij je in je kracht voelt. Waar jij heen wilt…..

Je leert je bestaande gedrags- en denkpatronen herkennen en loslaten. Je wordt bewuster van je verbondenheid met je omgeving. Je ervaart meer rust en een ontspannen focus. Je beleeft hoe gemakkelijk het is en hoe moeilijk je het maakt.

Wat is de Brain&Mind Aanpak®

Valk Leadership leidt samen met haar partners mensen op met de Brain&Mind Aanpak® om hun authentieke zelf te onthullen teneinde een doelgericht leven te ervaren en met vertrouwen te handelen naar hun hoogste vreugde. Vooral mensen die de begrenzingen van het rationele denken kennen en enthousiast zijn over het nader verkennen van het hoger bewustzijn maken een match met Valk Leadership.

De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Het werkt écht want je bent veel meer dan jouw denken. Naast het denken bestaat er ook een ervaring.

Je kunt ervaren dat jij een lichaam hebt, dat jij gevoelens hebt, dat je liefde hebt, dat je gedachten hebt en ook dat je intuïtie hebt.
Echter deze ervaring heb je nu vaak onvoldoende door. Deze onderdelen blijven in grote mate te onbewust. Daardoor blijft de geworden-zelf de baas, in plaats van je authentieke-zelf. De geworden-zelf is de persoon die jij denkt te moeten zijn.
Door de Brain&Mind aanpak® ga je veel meer van jezelf bewust ervaren, onder andere wie jij daadwerkelijk bent; je authentieke-zelf. Om vervolgens deze ervaring te gebruiken voor meer realisatie en manifestatie.

Wat houdt de retreat in?

Wat je in het Brain&Mind retreat onder meer kunt verwachten:

  • Bewust verbinden
  • Neuroplasticiteit
  • Beweging & ruimtelijkheid
  • Transpersoonlijke ontwikkeling
  • Interne leider
  • Tijd voor stilte

Guido de Valk, medicus en ontwikkelaar van de Brain&Mind aanpak®, neemt je mee in je transpersoonlijke ontwikkeling. Klaas Jan de Vries, Brain&Mind coach, leidt het retreat “Ruimte Vooral” en laat je rust en ruimte ervaren.

Praktisch

Is het tijd voor meer ruimte voor jezelf?
Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar voor het Brain&Mind retreat “Ruimte Vooral”. Je kunt je plaats reserveren via het formulier op deze pagina. Je investeert 999 euro excl. BTW, inclusief overnachtingen en maaltijden. Het programma biedt ruimte vooral voor ontdekking.

Wanneer?

donderdag 12 – vrijdag 13 – zaterdag 14 – zondag 15 oktober 2023

Waar?

Villa Vrindavana
Via Scopeti, 106/108
50026 San Casciano Val di Pesa (Florence-Italië)

Deel dit bericht