Proeverij Brain&Mind aanpak® in Belgie 2023

Leer de basis technieken van de Brain&Mind aanpak

In deze proeverij maak je kennis met de Brain&Mind aanpak®. Met deze aanpak weet je goed hoe je gedrag kunt veranderen op een diepgaande, eenvoudig toepasbare en wetenschappelijke manier.

Wat is de Brain&Mind aanpak®?

Je bent veel meer dan jouw denken. Naast het denken bestaat er ook een ervaring. Je kunt ervaren dat jij een lichaam hebt, dat jij gevoelens hebt, dat je liefde hebt, dat je gedachten hebt en ook dat je intuïtie hebt.
Echter deze ervaring heb je nu onvoldoende door. Deze onderdelen blijven in grote mate te onbewust. Daardoor blijft de geworden-zelf de baas, in plaats van je authentieke-zelf. De geworden-zelf is de persoon die jij denkt te moeten zijn.
Door de Brain&Mind aanpak® ga je veel meer van jezelf bewust ervaren, onder andere wie jij daadwerkelijk bent; je authentieke-zelf. Om vervolgens deze ervaring te gebruiken voor meer realisatie en manifestatie.

De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt.

Wat ga je ervaren tijdens deze proeverij?

– hoe je gedrag diepgaand kunt veranderen;
– hoe je mensen meeneemt in veranderingsprocessen;
– hoe je mentaal vitaal blijft;
– hoe je zelf je stressniveau kunt beïnvloeden
– hoe je minder geleid kunt worden door de waan van de dag
– hoe je gefocust blijft, ondanks de werkdruk
– hoe je de betrokkenheid van je team kunt vergroten

Gratis boek bij deelname

Elke deelnemer ontvangt gratis het BOEK Menselijke leiderschap | Benut de onbegrensde kracht van het brein geschreven door Guido de Valk.

Ontdek hier meer boeken van Guido de Valk.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongsaf aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en het realiseren van een optimale persoonlijke ontwikkeling. “Hoe kunnen mensen zo authentiek mogelijk leven?” Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat persoonlijke ontwikkeling ook spiritueel, dus vanuit je authenticiteit benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit, neurowetenschappen en kwantumfysica. Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die jouw mindset terugbrengt naar jouw authentieke zelf. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Praktische informatie

Algemeen

In de proeverij zorgt Guido de Valk ervoor dat je praktisch toepasbare kennis van de werking van het brein krijgt en snapt hoe je deze kennis kunt toepassen. De proeverij is niet een saaie lezing van 3 uur maar een interactieve workshop waar je de kracht van Brain&Mind aanpak® kunt gaan ervaren.

Data en locatie van de proeverij:

donderdag 27 april van 13:30 tot 17:00 te Antwerpen
donderdag 18 mei van 13:30 tot 17:00 te Hasselt

(NB de specifieke locatie volgt binnenkort)

Voor wie?

Voor iedereen die zich of zijn omgeving wil ontwikkelen door diepgaande gedragsverandering: verander-/changemanagers, HR professionals, artsen, hulpverleners (artsen en therapeuten) onderwijzers, trainers en coaches.

Investering

De investering voor de proeverij bedraagt: €99 excl btw. De investering is inclusief koffie/thee en het boek Menselijk Leiderschap

Aantal deelnemers:

Maximaal 12

Deel dit bericht