Nieuws


Neuroplasticiteit - De Valk Leadership Company

In dit filmpje van De Valk Leadership Company wordt eenvoudig uitgelegd wat neuroplasticiteit betekent.

E-learning Breinfitness - Guido de Valk

Als je een fit en gefocust brein hebt zul je veel voordelen ervaren, want je brein staat aan het fundament van je dagelijkse functioneren. Zo zal je minder piekeren, zal je meer werk op een dag afkrijgen en ben je minder negatief. Als je langdurig traint zal je ook merken dat je minder reactief bent maar meer proactief. Je gaat opeens opmerken dat je aan het veranderen bent. Dat is ook niet zo vreemd, want je hersenen zijn intelligent genoeg. Als jij zorgt voor de juiste omstandigheden en prikkels, dan gaan je hersenen automatisch voor je aan de slag.


Diepte interview Guido de Valk -Breinwijs

Waarom is Guido de Valk ooit zelf gaan werken vanuit de neurowetenschap? In dit diepte interview een persoonlijke kennismaking met Guido de Valk.


Gastexpert: Succesvol ondernemerschap met het brein in gedachten

Mooi stuk in Baaz over ondernemerschap met kennis van het brein

Ondernemerschap en kennis van het brein hebben veel met elkaar te maken. De kennis van het brein met betrekking tot leiderschap en ondernemerschap wordt ook wel neuroleiderschap genoemd. Met neuroleiderschap kun je je manier van denken en je manier van handelen op een positieve manier beïnvloeden en veranderen, waardoor je nog betere resultaten boekt. Ik beschrijf de vier belangrijkste redenen waarom elke ondernemer kennis van het brein zou moeten hebben.


Deel dit bericht