Blog van Guido de Valk

Terug naar Blog van Guido de Valk
Gepost door: Joost Vonk

Nieuwe trainingsdata online

Rate this post

De nieuwe trainingsdata voor het komende half jaar zijn bekend! Sinds 1 september is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Training Brain & Mind Practitioner en de Proeverij Neuroleiderschap.

De training Brain & Mind Practitioner is de ‘hoeksteen’ van het trainingsanbod van De Valk Leadership Company. In de training leer je op dagelijkse basis jezelf te leiden, doordat je je brein managet en je bewustzijn vergroot. Steeds meer mensen willen individueel deelnemen aan deze basistraining. Opleider Joost Vonk: “Deelnemers ervaren de mogelijkheden om regie op hun leven te krijgen. Dat is overigens iets heel anders dan controle, misschien wel het tegenovergestelde. Ons brein houdt van controle, maar als we ons brein goed managen kunnen we die controle juist loslaten en onszelf en anderen empoweren. Het gaat veel meer om mindset. In deze prachtige training leer je hoe je jezelf hierin kunt leiden, zodat je elke dag opnieuw de meest geweldige versie van jezelf kunt zijn.” Dit najaar organiseert DVLC de training 2 keer. Begin 2022 start er ook een nieuwe serie. De nieuwe data vindt je hier.

Terug van weggeweest: de Proeverij Neuroleiderschap

Ook de Proeverij Neuroleiderschap staat weer gepland. De Proeverij is een eenvoudige en inspirerende manier om kennis te maken met de neuroleiderschap, via kleine oefeningen en uitleg over de werking van het brein. Tijdens de strengste Corona maatregelen kon de Proeverij niet doorgaan, maar gelukkig is het nu weer mogelijk. De Proeverij is overigens ook op maat voor jouw bedrijf mogelijk. We relateren de kennis over de werking van het brein dan aan enkele thema’s die in jouw bedrijf actueel zijn.

Door de Proeverij raken veel mensen gemotiveerd om zich meer te verdiepen in de onbegrensde kracht van het brein. Op een levendige en energieke manier maken trainers Lydia Smith en Joost Vonk de breinkennis toegankelijk. De Proeverij organiseren we dit jaar in Amsterdam.

Data en inschrijvingsmogelijkheden vind je hier.

Deel dit bericht

Terug naar Blog van Guido de Valk