Leden - Rob Vreede

Rob Vreede

Brain & Mind trainer/coach

Rob is een bezield trainer en coach op het gebied van communicatie en veranderingen. Zijn motto daarbij is: ‘gaat niet bestaat niet’. Bij het ontwikkelen van groei in leiderschap hanteert hij een mensgerichte benadering engebruikt hij zijn kennis over hoe de mind werkt, fysieke oefeningen en alles wat kan
bijdragen om mensen te helpen een stap te maken. Zaken die in de weg zitten, zoals onhandige gewoontes of patronen, komen zo eenvoudig aan het licht en ervaren mensen hoe dingen makkelijker aan te pakken. Een kernwoord in zijn werk is dan ook simplicity – immers: de kracht van veel dingen zit in de eenvoud.

In het werk is Rob altijd op zoek naar de verbinding, naar samenwerking, naar wat mensenbindt. Hij heeft een brede professionele achtergrond in grote en kleine organisaties en begeleidt hij organisaties en mensen bij veranderprocessen. Zijn passie is al ruim twintig jaar het geven van training en coaching, in persoonlijk leiderschap, inspirerend coachend leiderschap, begeleiden van executives, teams, managers, in grote en kleine organisaties.

Rob daagt uit, prikkelt en verleidt om nieuwe wegen te durven bewandelen, en doet dat scherp, liefdevol, respectvol confronterend en met humor.