Leden - Ria Plasschaert

Ria Plasschaert

Brain & Mind trainer/coach in Belgie

De afgelopen 25 jaar heeft Ria ervaring opgedaan in heel wat diverse settings waarbij zij zowel hands-on als in beleidsfuncties aan de slag ging.

Dit in combinatie met haar ruime academische achtergrond en de drive voor levenslang leren, zorgt ervoor dat zij zeer gericht aan de slag kan gaat ongeacht of dit gaat over het empoweren van mensen binnen bv een veranderingstraject in een bedrijf of om het projectmatige verandering. Het gemeenschappelijke facet dat wel altijd op de voorgrond staat, is het geloof in de kracht van mensen. Verandering is immers een zaak van mensen en elke radar, elke functie binnen een bedrijf speelt hierbij een belangrijke rol. Een quote die dan ook op haar lijf geschreven staat is “We zijn niet allemaal gelijkaardig, maar wel gelijkwaardig.”
Zij houdt ervan mensen te inspireren, hun onvermoede talenten en krachten te laten ontdekken en op die manier mensen te laten groeien. Leiderschapsontwikkeling waar zij mensen kan ondersteunen, empoweren en/of waarbij zij organisaties naar een hoger niveau kan brengen zorgen voor positieve vibes bij haaar.