Het Team - Patrick Striper

Patrick Striper

Authenticiteit trainer/coach

Brein leiderschap brengen in elke technische werkomgeving. Dat is de missie waar ik voor ga.

Hallo, Mijn naam is Patrick Striper en ik ben de nieuwe partner van De Valk Leadership company! Ik ben 45 jaar en leef samen met mijn vrouw Stephanie en onze kinderen Ties en Imke in Rheezerveen, in Overijssel. Mijn werkzame leven ben ik ingestapt als technische bedrijfskundige, waarbij ik diverse rollen heb vervuld in loondienst en als ondernemer. Mij drijft de fascinatie voor wat er schuilgaat in elke persoon waar ik mee samenwerk, hoe komt iedereen tot zijn/haar beslissingen.

Ik ben partner geworden van DVLC omdat brein leiderschap een op wetenschap gebaseerde benadering is, die jou als ontvanger zélf de tools geeft om tot betere resultaten te komen, telkens weer. Of het nu gaat om het maken van beslissingen of keuzes, of over zogenaamde soft skills, zoals samenwerken, teamwerk, aansturing/leidinggeven, inzetbaarheid, omgaan met gedoe en emoties.

De methodiek die Valk Leadership heeft ontwikkeld is de leidraad in dit proces. Deze beproefde aanpak brengt iedereen werkelijk beter passend gedrag. Door mijn aanpak leer jij / leren jullie duurzaam zélf elke situatie meer naar je hand te zetten.

Het afronden van twee opleidingen in deze richting hebben mij als ‘techneut met brede interesse’ overtuigd van de werking en van de mogelijkheden. Het is geen trucje en het is meer dan een vaardigheid. Dát is voor mij de reden om een groot deel van mijn energie hieraan te besteden, en dit in te zetten voor iedereen die ervoor openstaat.