Het Team - Monique Dekker

Monique Dekker

Brain & Mind trainer/coach

Monique Dekker is een ervaren trainer en coach met een gedeelde passie voor hoge hakken en menselijk gedrag. Na een carrière van bijna 20 jaar als corporate manager/senior financial controller veranderde haar leven van de ene op de andere dag door een hersenbloeding. Na een revalidatieperiode van anderhalf jaar koos zij voor het ondernemerschap.

Monique is in 2017 door Guido opgeleid in het breingebaseerd coachen en heeft zich daarna gespecialiseerd in zelfleiderschap in relatie tot zichtbaarheid.

Wij weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn, maar Monique gaat verder dan die eerste indruk. Met inzet van de kennis over neuroleiderschap neemt zij je mee in vraagstukken zoals: Hoe kun jij jezelf bewust zo leiden dat je anderen moeiteloos meekrijgt? Hoe kun je van binnenuit het vertrouwen ontwikkelen zodat je vertrouwen oproept bij de ander? Hoe kun jij de verbinding met jezelf vergroten waardoor verbinding maken met de ander bijna als vanzelf gaat? Met andere woorden; hoe krijg je meer grip op je gedachten, emoties en gedrag?

Monique heeft de afgelopen jaren tientallen professionals succesvol begeleid in de ontwikkeling en inzet van hun persoonlijk leiderschap.