Het Team - Martine Witteveen

Martine Witteveen

Authenticiteit trainer/coach

Martine Witteveen“De wereld van vandaag vraagt om een andere energie. We leven, wonen en werken in een samenleving in transitie.” Zo ervaar ik het. Deze veranderde wereld brengt voor mij en met mij voor veel mensen, onzekerheden en uitdagingen met zich mee. Alles oplossen alleen maar vanuit het hoofd, lukt (mij) niet meer. Ik richt mij daarom op zakelijke zingeving en bewust-zijn, voor mij is dit de basis voor persoonlijke groei en leiderschap. Zodat wij krachtig onze plek in de maatschappij in kunnen nemen. Zakelijk, privé en in de sociale/maatschappelijke settings.

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier en inzet in de bestuurlijke, gezondheidszorg en sociaal-maatschappelijke sector vanuit verschillende rollen in programmamanagement en beleid/bestuur. Sinds 6 jaar ben ik ook als dagvoorzitter|onafhankelijk gespreksleider werkzaam. In de sectoren waar veel mensen samenwerken, of hulpverlenen, of zich inzetten voor de samenleving voel ik de meerwaarde van mijn inbreng, n.l. de mensen die daar werken helpen nog beter hun functie uit te voeren, hun plek in te nemen.

Met de Brain&Mind Aanpak® krijgt iedereen gelijke kansen om zich te ontwikkelen, inzicht te krijgen in gedrag en daarmee hun vraagstukken en uitdagingen aan te gaan en hun verhaal te veranderen. Door de basisbeginselen van neurowetenschappen en bewust-zijn kan iedereen zich ontwikkelen: die gelijkwaardigheid is voor mij erg belangrijk. Al meer dan 5 jaar geleden volgde ik de trainingen en coaching bij Guido de Valk en dat heeft mijn plek in het (zakelijke) leven dusdanig veranderd dat ik echt, oprecht durf te stellen dat het impact heeft, een duurzame impact. De inzichten die je krijgt in de werking van je brein en de positieve invloed op je gedrag en hele wezen zullen je je hele verdere leven meegaan. Elke dag kun je het opnieuw toepassen en ervan leren.

Ik gun jou, jouw organisatie, team en bedrijf dit ook. Ik kijk uit naar onze samenwerking.