Het Team - Klaas Jan De Vries

Klaas Jan De Vries

Authenticiteitscoach en Trainer

Wil je meer vrijheid ervaren om dingen te doen die voor jou waardevol zijn? Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken om uit je comfort zone en in actie te komen? Iemand die in staat is helemaal in te zoomen op wat jij nodig hebt? Die tijd neemt om te luisteren? Ik kan je helpen om los te komen van malende gedachten en die belangrijke eerste stap te doen. Je zult snel ontdekken wat je kunt doen om de situatie te veranderen.

Klaas Jan de Vries is een levensechte trainer en coach. Zijn focus is gericht op actie, op mensen in beweging krijgen. Mensen vooruithelpen, lichamelijk/praktisch zoals bij sport of mentaal/spiritueel bijvoorbeeld door het ontwikkelen van voorstellingsvermogen en visie. Klaas Jan heeft brede ervaring met leiderschap op het gebied van muziek, sport en gemeenschapsontwikkeling. Hij zorgt voor een open atmosfeer waarin mensen op hun best kunnen zijn. Zijn expertise is het aanmoedigen van mensen om te worden wie zij zijn.

Klaas Jan stelt de ontwikkeling van de persoon voorop. Mensen die gericht zichzelf ontwikkelen zijn een lichtend voorbeeld dat anderen gemakkelijk zullen volgen. Meer bewustzijn van de werking van het brein leidt tot meer begrip voor anderen. Dat maakt dat ze niet langer bezig zijn met macht. Ze zijn in staat op eigen kracht te handelen.

Iedereen leert op een unieke manier en dat is wat Klaas Jan boeit. Ontwikkeling staat nooit stil. Hij stimuleert je verbeeldingskracht om uitdagingen aan te gaan. Oud gedrag verdwijnt, met oefening ontstaan nieuwe patronen. Met Klaas Jan kom je verder. Zijn motto is: houd vast wat goed is.