Het Team - Joost Vonk

Joost Vonk

Opleider, trainer, coach en ‘verbeteraar’

Menselijk leiderschap voor iedereen. Dat is de persoonlijke droom van Joost Vonk.

“Veel leiderschap is gericht op het in stand houden of verbeteren van structuren en systemen, niet op het ontketenen en ontwikkelen van ons potentieel. Ieder mens heeft het vermogen om zichzelf te leiden en van betekenis te zijn voor de wereld, ook buiten het hokje waarin je zo gemakkelijk geplaatst wordt. Als we het leiderschapslandschap in de wereld veranderen, kunnen we het leiderschap in ieder van ons benutten voor een meer liefdevolle wereld.”

Als ervaringsgerichte trainer en coach werkte Joost met uiteenlopende groepen, van jonge kinderen en drukke directeuren tot ervaren burgemeesters en trotse productiemedewerkers. Door zijn vrije en vertrouwenwekkende houding, gaat leren vanzelf. Voor groepen met weerstand of moeilijke trainingsvragen is hij een geduldige Houdini: hij weet altijd een weg te vinden waardoor de groep beweegt. Hij combineert een liefdevol oog voor de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen met een praktische en enthousiaste aanpak waarin eigenaarschap centraal staat.
Als opleider van Valk Leadership draagt hij zorg voor het opleidingsbeleid en de ontwikkeling van medewerkers, franchisepartners, trainers en coaches. Als ‘verbeteraar’ initieert hij de ontwikkeling van onze trainingen en coachingsprogramma’s en zorgt hij dat wij onze beloftes naar onze klanten waar maken.