Leden - Jeanne Estourgie-Roefs

Jeanne Estourgie-Roefs

Brain & Mind trainer/coach

Jeanne Estourgie-Roefs is een ervaren trainer en coach op gebied van zelfleiderschap. Rust, flexibiliteit en vertrouwen zijn typische kenmerken van haar manier van werken.

Jeanne heeft altijd een passie gehad voor ontwikkeling en transitie. Die kreeg een extra boost in de periode dat zij werkzaam was bij Interpolis. Hier startte zij met de merkstrategie ‘Glashelderen was zij ruim zeven jaar verantwoordelijk voor het Interpolis merk. Het stond voor haar vast dat het succes van Glashelder nauw samenhing met de mensgerichte cultuur van vertrouwen en onderlinge verbondenheid.

Deze unieke ervaring is destijds de motor geweest onder haar keuze om zich verder helemaal toe te willen leggen op het ontwikkelen van menselijke organisaties, teams en leiders. Ze werkt nog steeds vanuit die inspiratiebron en heeft de afgelopen jaren als coach en trainer op die manier een groot aantal groepen en professionals begeleid bij hun (zelf)leiderschap, samenwerking, transities en high performance.

Vanuit interesse en nieuwsgierigheid is Jeanne zich ook steeds verder gaan verdiepen in neuroleiderschap en het doorbreken van stagnatie. Naast de begeleiding van teams bij hun ontwikkeling en transitie werkt Jeanne ook als life coach bij burn-out en individueel trauma.