Het Team - Euvia Karijoredjo

Euvia Karijoredjo

Partner | Trainer | Coach in Bonaire

Euvia, gedreven om bij te dragen aan de verzachting van het leed in de wereld heeft zich de afgelopen 7 jaren bekwaamd in het eigen maken hoe dat zo goed mogelijk te doen.

In haar functie als AO/IC medewerker raakte ze geïntrigeerd door de vraag waarom mensen doen wat ze doen, en heeft ze zich sindsdien verdiept in de materie van het gedrag van de mens en meer.

Na de opleiding Toegepaste Psychologie te hebben afgerond, en het op de praktijkgerichte (be)studeren van andere op de wetenschap gefundeerde modaliteiten, is zij er meer dan ooit van overtuigd dat men altijd de keus heeft om niet te hoeven lijden.

Ongeacht de maatschappelijke status, fysieke toestand, leefomstandigheden en of financiële situatie.

Tuurlijk, pijn voelen is in sommige gevallen onvermijdelijk maar lijden dat is een keus!

Wellicht voor velen niet makkelijk te bevatten, maar elk één van ons bezit de capaciteit om te transformeren van een lijder naar een leider.

Door eenvoudigweg de keus te maken om aan de slag te gaan met jezelf, op zoek te gaan naar jouw authentieke zelf, en achter jouw persoonlijke levensmissie te komen.

Hierin begeleidt ze in Bonaire dan ook graag anderen om tot dat punt te geraken, opdat zij uiteindelijk op hun best kunnen doen wat zij hebben te doen met veel plezier, liefde en bewustzijn.

Het zit immers tussen de oren of niet?