Masterclass Persoonlijke ontwikkeling met de Brain&Mind aanpak

Integreer kennis van de werking van het brein voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Wat is de Brain&Mind aanpak

Bij de Brain&Mind aanpak gebruiken we neurowetenschappelijke kennis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je weet en gebruikt hoe jouw brein en dat van alle andere mensen werkt, gaat je persoonlijke ontwikkeling sneller; je bent langer vitaal en je haalt daadwerkelijk je eigen doelstellingen (effectiever).

De Brain&Mind aanpak is geen slimme truc of nieuw managementgeloof. Het is op een wetenschappelijke manier toepassen van kennis over de werking van het brein.

Het brein is de bron van al ons gedrag. Met de wetenschappelijke kennis maak je helder wat je gewenst gedrag is waardoor de persoonlijke ontwikkeling die je beoogt, haalbaar wordt. Toepassen van de Brain&Mind aanpak merk je in je persoonlijk leiderschap. Je bent daadwerkelijk in staat om je gewoontes te veranderen.

Inspirerende eendaagse Masterclass

De masterclass is een interactieve en lucht’hartige’ workshop. Door deze dynamische masterclass begrijp je de basiswerking van het brein, de impact van de mind en weet hoe jij deze kennis kunt toepassen zodat jij snel kunt groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Gedragsverandering

Persoonlijke ontwikkeling, cultuurverandering, gedragsverandering, meer uit je mensen en uit jezelf halen, hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. Het betekent vooral dat je gewoontes moet veranderen. Als je kennis van de werking van het brein toepast, handel je meer vanuit je persoonlijke kracht.

Praktische informatie

Tijdsduur: de training start om 10:00 uur en is rond 17:00 uur afgelopen

Data: woensdag 15 februari

Kosten: €696 excl. btw

Locatie: Zaal Seelos, Clemenspoort in Gent

Trainer: Guido de Valk

Groepsgrootte: Maximaal 10 deelnemers

boek guido de valkGratis boek bij deelname

Elke deelnemer ontvangt gratis het BOEK Neuroleiderschap | Van macht naar kracht, geschreven door Guido de Valk.

Dit is het basisboek over praktisch werken met je brein. Ontdek hier meer boeken van Guido de Valk.

Gepresenteerd door Guido de Valk

Van jongsaf aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en het realiseren van een optimale persoonlijke ontwikkeling. “Hoe kunnen mensen zo authentiek mogelijk leven?” Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat persoonlijke ontwikkeling ook spiritueel, dus vanuit je authenticiteit benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Deel dit bericht