Lezing persoonlijk leiderschap met breinkennis

Guido de Valk-110
"What matters is only your consciousness"

Persoonlijk leiderschap door toepassing van breinkennis

lezing door Guido de Valk over persoonlijk leiderschap met kennis van het breinPersoonlijk leiderschap gaat over grip krijgen op je reacties en in staat zijn passend gedrag en gewoontes te laten zien. Gedrag en gewoontes hebben grote invloed op het resultaat. Ander gedrag zorgt voor ander resultaat. Door het toepassen van kennis van de werking van het brein wordt persoonlijk leiderschap heel praktisch en gemakkelijk te ontwikkelen.

Guido de Valk, zorgt door zijn lezingen hoe je met toepassing van kennis van de werking van het brein, je grip kunt krijgen op jezelf, op je reacties, op je gedrag of op je keuzes, hoe je persoonlijk leiderschap heel praktisch maakt!

En wie wil nou niet grip krijgen op gedrag en dus op je resultaten door goed te worden in persoonlijk leiderschap? Guido geeft je praktische – en op wetenschap gebaseerde adviezen – hoe je niet overgeleverd hoeft te zijn aan je grillen, je gewoontes, je emoties of je automatische piloot maar zelf je response kunt bepalen.

Over Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis om grip te krijgen op jezelf en je reacties: neuroleiderschap. Hij schreef vier boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Linkedin

Vrijblijvende informatie vraag

[gravityform id=”25″ title=”false” description=”true” ajax=”false”]

Deel dit bericht